Abone Ol

Rafet El Roman'a kızlarından tepki! Utanıyoruz!

Şarkıcının kendisinden 23 yaş küçük Ceren Kalpakaslan'la aşk yaşamasına en büyük tepki, 11 ve 14 yaşındaki kızlarından geldi.

Rafet El Roman'a kızlarından tepki! Utanıyoruz!

Daldan dala konan Rafet El Roman, gönlünü kendisinden 23 yaş küçük Ceren Kalpakaslan'a kaptırınca, herkesi mağdur etti! Takvim gazetesinin haberine göre; Tuğba Altıntop ile evliliğinden Şevval Nur ve Su Elnur adlı iki kızı olan şarkıcı, 11 ve 14 yaşlarındaki kızlarından tepki gördü. Kendisinden küçük sevgili bulmayı alışkanlık haline getiren babalarının, 20 yaşındaki Ceren ile aşk yaşaması Şevval ile Su'yu bile şaşırttı. Ceren Kalpakaslan'la bir arada olabilmek için kızlarının yanına Almanya'ya bile gitmeyen Rafet El Roman, oğlu Edvan'ın annesi Yeşim Hanım'ı da zor durumda bıraktı.

OĞLUNUN ANNESİ DE MAĞDUR

Yeşim Hanım, Almanya'da işsizlik ve çocuk parasıyla yaşamını sürdürmeye çalışırken Rafet El Roman'ın eski eşi Tuğba Altıntop da ünlü şarkıcıya sitem etti. Ünlü model, şunları söyledi: "Yeni sevgilisi yüzünden kızlarına vakit ayırmıyor. Kızlarım, 'Anne, babam niye hep küçük yaştaki kızlarla birlikte oluyor? Biz utanıyoruz' diyor. Babalarına kırgınlar" dedi.