Abone Ol

Quality of Magazine Nisan sayısı dopdolu!

Usta gazeteci Salih Keçeci’nin Genel Yayın Yönetmenliğini yaptığı QUALITY of Magazine’nin Nisan sayısı çok konuşulacak

Quality of Magazine Nisan sayısı dopdolu!

QUALITY of Magazine bu sayısında da çok özel röportajlar ve haberlerle ses getirecek.

Geçtiğimiz yıl bir erkek çocukları olan Meyra-Mehmet Ali Ilıcak çifti, Beykoz Konakları’ndaki villalarının kapısını Quality of Magazine için açtılar.  Ilıcak Ailesi, babaları rahmetli Kemal Ilıcak’ın adını verdikleri 9 aylık Kemal bebekle birlikte poz verdi.

Armut dibine düşermiş. Mahkeme salonlarının korkulu ikilisi Av. Berrin Ayata ve kızı Av. Çağla Ayata ile çok özel bir röportaj. 'Bu zamana kadar hiç dava kaybetmedim' diyen Berrin Ayata'dan 'Kadına Şiddet' konusuna çok farklı bir bakış. Bu renkli röportaj tüm detaylarıyla Quality of Magazine Nisan sayısında.

AYG Grup ve Titanic Oteller Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün gelecek hedeflerini Quality of Magazine'e açıkladı: 'Her yıl 10 otel açmak'

Gold Bilgisayar’ın kurucusu ve sahibi Nuran-Ömer Dinç’in dört çocuğundan en büyüğü, sanalpazar.com ve hızlıal.com internet sitelerinin fikir babası olan Sadullah Dinç, geleceğe dair projelerini Quality of Magazine ile paylaştı.

Zenne filminin başrol oyuncusu Kerem Can'dan Quality'e çarpıcı açıklamalar.

Müzik yaşantısında yeni bir 'Milat' açmayı hedefleyen güzel şarkıcı Petek Dinçöz albümüyle ilgili detayları Qualiy of Magazine ile paylaştı.

Genç oyuncu Gülşah Şaşmaz en büyük hedefini Quality of Magazine'e açıkladı.
Mercedes-Benz İstanbul Fashion Week'e Quality of Magazine ile farklı bir bakış...
Davetler, çok özel röportajlar, portreler, moda ve çok daha fazlası QUALITY of Magazine Nisan sayısında.