Abone Ol

Quality Ödülleri Haziran'a yine damga vuracak!

Quality of Magazine'den hem çok özel hem de çok konuşulacak bir Haziran sayısı geliyor..

Quality Ödülleri Haziran'a yine damga vuracak!

Bundan 4 yıl önce yayın hayatına başlayan Quality of Magazine dergimiz Haziran ayında dördüncü yaşını kutluyor. 3 yıldır geleneksel olarak düzenlediğimiz 'Quality Ödülleri' gecemiz bu yıl yine Su Ada'da 03 Haziran gecesi muhteşem bir organizasyonla gerçekleşecek.

İşte bu nedenlerle sizleri çok özel bir Haziran sayısı bekliyor.

Geçtiğimiz ay Anneler Günü için çok özel bir dosya hazırlayan ekibimiz Babalar Günü'nü de unutmadı tabi ki. Birbirinden değerli babalar ve çocuklarının çok özel çekimlerini yaptığımız Babalar Günü dosyası Haziran sayısında sizleri bekliyor. Bu arada dip not tüm babaların 'Babalar Günü' kutlu olsun.

SomalSac'ın sahibi iş adamı Sebahattin Somal ve zarif eşi Filiz Hanım evlerinin kapısını Quality of Magazine için açtı.

Cemiyet hayatının en zarif hanımlarından biri olan Feryal Gülman, Bebek'teki muhteşem evinde Quality of Magazine için muhteşem pozlara imza attı.

3 yıldır ödül gecemizde sunuculuk yapan muhteşem ikili Vatan Şaşmaz ve Gamze Karaman yine geleneği bozmadı ve dergimiz için uzun süre konuşulacak pozlara imza attı.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Quality of Magazine'e samimi açıklamalarda bulundu.

Mobilizm Genel Müdür Yardımcısı Duygu Kır Tibuk, "yeni bir yaşam tarzı" dediği Mobilizm'i Quality of Magazine'e anlattı.

Davetler, çok özel röportajlar, portreler, moda ve çok daha fazlası QUALITY of Magazine Haziran sayısında.

Dergimizin 48. Sayısı 1 Haziran itibarı ile D&R, Remzi ve İnkilap Kitap Evi gibi seçkin satış noktalarında . Tabi ki Aboneler, VİP listemiz, Protokol, Konsolosluklar ve İstanbul, İzmir, Ankara Hava Alanı'nda ki "Lounge" lara kurye ile gönderiliyor.