Abone Ol

Putin'in Gizli Sevgilisi Yeniden Hamile Kaldı! Ortalık Karıştı

Rusya devlet başkanı Vladimir Putin'in Özbekistan doğumlu Alina Kabayeva ile sevgili olduğu iddia ediliyor. Alina Kabayeva'nın Putin'den iki çocuğu olduğu söylentileri devam ediyorken bir bomba daha patladı. Alina Kabayeva yeniden hamile!

Putin'in Gizli Sevgilisi Yeniden Hamile Kaldı! Ortalık Karıştı

İngiliz basını Putin'in sevgilisinin hamile olduğu iddiasını manşetlerine taşıdı. Rus General SVR haber kanalına dayandırılan iddialara göre İsviçre'de saklanan Alina Kabayeva hamile kaldı. Bu haberi öğrenen Putin'in çok öfkelendiği de gelen bilgiler arasında. Rus kaynakları Alina Kabayeva'nin Putin'den iki çocuğunun olduğunu iddia ediyor.

PUTİN ÖFKEDEN DELİYE DÖNDÜ! 'ÇOCUĞUN BABASI KİM?'

Ukrayna - Rusya savaşı devam ederken şartlar Putin'in istediği gibi gitmedi. Vladimir Putin, bu nedenle Taşkent doğumlu sevgilisi Alina Kabayeva'yı İsviçre'ye gönderdi. İsviçre'de hayatını sürdüren Alina Kabayeva'nın hamile kaldığı iddiası ortalığı karıştırdı.

İLİŞKİSİNİ ASLA KABUL ETMEDİ!

Putin, Alina Kabayeva ile ilişki yaşadığı ve çocukları olduğu iddiasını hiçbir zaman kabul etmedi. Özbekistan doğumlu Alina Kabayeva'nın Putin'den iki çocuğu olduğu iddia ediliyor. Kabayeva aynı zamanda eski olimpik ritmik jimnastikçi...