Abone Ol

Profesyonel Sosyal Medya Yönetimi Nasil Yapılır?

Günümüzde hayatın her alanına etki eden internet ve buna bağlı olarak facebook, instagram ve twitter gibi sosyal medya her geçen gün önemini artıran bir platform.

Profesyonel Sosyal Medya Yönetimi Nasil Yapılır?

Kişisel sosyal medyanın yanı sıra kurumsal sosyal medya da oldukça dikkatli yönetilmesi gereken platformlar. Peki hem internette çok sayıda kişinin sizi takip etmesini sağlayıp, hemde profesyonelce sosyal medya yönetimi nasıl yapılır. Feed Medya Sosyal Medya Yönetimi’nden uzman Hacı Mustafa Özsoy anlattı!

Çok az etkileşim alan, çok az takipçi sayısına ulaşılan sosyal medya hesaplarınız, FEED MEDYA’nın profesyonel Sosyal Medya Yönetimi ile bugüne kadar hiç olmadığı kadar aktif, renkli ve profesyonel olarak karşınıza çıkıyor.

Sosyal Medya Uzmanı Hacı Mustafa Özsoy’un Uluslararası tecrübeli ekibi, hesabınızı marka kimliğini en üst düzeye çıkartırken, her zaman trendlerin en üstünde tutmayı başarıyor.

Günümüzde sosyal medya yönetimi dendiğinde firmalar tarafından akla gelen yöntemler, sosyal medyada bir hesap açarak kurum kimliğini oluşturmak, kullanıcıları takip etmek ve kendini takip ettirecek yöntemler bulmak, pazarlama yapmak. Oysa sosyal medya, reklam ve pazarlama imkanı sunduğu kadar riskleri de olan bir platform.

Bu yüzden de firmaların sosyal medya hesaplarının, hem iletişim konusunda hem de sosyal ağlarda deneyimli ekipler tarafından yönetilmesi gerekiyor.

Yılların vermiş olduğu tecrübe ile FEED MEDYA ekibi sosyal medya hesabınızı yönetirken aşağıdaki 6 altın kuralı esas alıyor. Hacı Mustafa Özsoy bunları şu şekilde sıraladı;

1.Plan, Plan, Plan

Haftalık içerik planlamaları ve müşteri paneli ile her zaman planlı bir sosyal medya hesabı oluştururuz.

2.Sonuç Odaklı Strateji

Markanızı başarıya taşıyacak stratejiler oluşturup, ölçümlemeler ile performansını her daim göz önünde tutarız.

3.Marka İçeriği

Markanıza özel içeriklerin, sosyal medya hesaplarınızda en iyi şekilde görünmesi için çok çalışırız.

4.Takipçi İletişimi

Takipçilerinizin de rahatlıkla etkileşim kurabileceği müşteri odaklı içerikler oluşturulmalıdır. İletişim elden bırakmayız!

5.Marka Kişiliği

Markanıza farkedilebilir ve tutarlı bir marka kişiliği yaratırız.

6.Ay Sonu Raporlama

Ay sonu raporlamalar ile, markanızın tüm ayki performansını inceleriz ve gerekli düzenlemeleri yaparız.

Sosyal medya mecraları hedef kitle ile kesintisiz iletişim sürdürülmesi gereken güçlü pazarlama ve marka bilinirliği oluşturulabilen marketing alanlarındandır.

Çift yönlü bir iletişime sahip olan sosyal medya platformları üzerinde yapılan çalışmalarda markaya özel hazırlanan hedef kitle ile rakip analizleri ve aksiyon planları ile farkınızı ortaya koyuyoruz” dedi.

Facebook, Instagram ve Twitter gibi uygulamalar ile birlikte hayatımıza giren sosyal medya, günümüzde son derece etkili. Milyonlarca kişiye ulaşmada önemli görevler üstlenen FEED MEDYA aynı zamanda marka gelişiminde de rol oynayabiliyor.

Hayatımızın içerisinde bu kadar girmesi nedeniyle tüm markalar, sosyal medyaya uzmanlarına daha fazla görev düşüyor.

Sizde markanızı bir adım Öne çıkarmak istiyorsanız sektörün lideri konumundaki FEED MEDYA’yı tercih edebilirsiniz.