Abone Ol

Prens Harry'nin yeni gözdesi Emma mı?

Dünyanın en gözde bekarlarından biri olan İngiliz KraliyeT Ailesi'nin haşarı üyesi Prens Harry hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı.

Prens Harry'nin yeni gözdesi Emma mı?

EMMA WATSON FOTOGALERİ

Avustralya'da yayınlanan Woman's Daily adlı derginin ididasına göre 30 yaşındaki Prens Harry, Harry Potter serisiyle ünlenen Emma Watson ile aşk yaşıyor. Derginin ileri sürdüğüne göre, Prens Harry, geçen yılın son ayında sevgilisi Matthew Janney'den ayrılan Emma Watson'a bir e mail göndererek kendisiyle çıkmayı teklif etti. Yine aynı derginin iddiasına göre Watson bu teklifi kabul etti. Ancak Prens Harry ile Watson bu buluşmada yalnız değildi. Yanlarında ortak arkadaş grubu da vardı.

Bu iddialar henüz doğrulanmış değil. Ama bu kadarı bile Prens Harry ile Emma Watson'ın hayranlarının sosyal medyada fırtınalar estirmesine yetti. Birçok hayranı onların birlikte olmasından mutluluk duyduğunu belirtip "Eğer bu söylentiler doğruyla onlar Prens William ile Kate Middleton'dan daha güçlü bir çift olurlar" yorumunu yaptı.Bir dönem yarattığı skandallar ve çapkınlıklarıyla tanınan Prens Harry iki yıl boyunca Cressida Bonas ile flört etti. Herkes onlardan bir nişan haberi beklerken çift yollarını ayırdı. Prens Harry, Bonas'tan önce de uzun süre Chelsea Davy ile birlikteydi.

Emma Watson'dan üstsüz sahne