Abone Ol

Poyraz Karayel'de Sefer'in vedası geceye damga vurdu

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen Poyraz Karayel dizisinin 24 Şubat Çarşamba yayınlanan 46. bölümünde Kanbolat Görkem Arslan'ın oynadığı Sefer öldü mü sorusu akıllara takıldı.

Poyraz Karayel'de Sefer'in vedası geceye damga vurdu

Kanal D'nin Çarşamba akşamları yayınlanan sevilen dizisi Poyraz Karayel, dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle herkesi şoke etti.

Adil Topal karakterinin, Bahri Baba'dan intikam almak için acımasız planlarına devam ettiği Poyraz Karayel'de bu defaki kurban Kanbolat Görkem Arslan'ın canlandırdığı Sefer oldu. Adil Topal bu defa da Sefer ve karısı Sema'nın peşine düştü. Sema'yı tuzağa düşüren Adil Topal'ın adamları, Sefer'i de rehin aldı. Sema'nın arabasına ateş açan Adil Topal'ın adamları, bir uçurumun kenarında sıkıştırdıkları Sema ve evlatlık çocuklarını öldürmek üzereyken, arabada rehin tuttukları Sefer'in direksiyonu son anda kırmasıyla uçurumdan aşağı düştüler.

Uçurumdan yuvarlanan arabada bulunan Sefer'in ölüp ölmediği ise önümüzdeki haftaki bölümde belli olacak. Ancak Sefer'in dizinin final sahnesinde Neşat Ertaş türküsüyle birlikte söylediği veda şiiri, Sefer'in öldüğü şeklinde yorumlandı.