Abone Ol

Poyraz Karayel'de büyük sürpriz

Poyraz Karayel bu hafta yine bomba gibi bir bölüm ile ekrana geliyor. Merakla beklenen Poyraz Karayel 49. bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Heyecanın dorukta olduğu Poyraz Karayel yeni bölümünde Poyraz'ı büyük sürpriz bekliyor. İşte o ayrıntılar...

Poyraz Karayel'de büyük sürpriz

Limon Film'in hazırladığı, senaryosu ise Ethem Özışık tarafından kaleme alınan dizi Poyraz Karayel yeni bölümü için heyecan dorukta. Ekranların sevilen dizisi Poyraz Karayel merakla beklenen 49. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Poyraz yıllar sonra abisi ile karşılaşıyor! Peki Abisi ile karşı karşıya gelen Poyraz, Adil'den intikam almak için nasıl bir yol izleyecek?

Başrollerinde  İlker Kaleli (Poyraz Karayel), Burçin Terzioğlu (Ayşegül), Musa Uzunlar (Bahri Umman), Macit Koper(Adil Topal), İdil Fırat (Despina Petridis), Öykü Çelik (Dafne), Ali İl (Sadreddin), Celil Nalçakan (Zülfikar), Kanbolat Görkem (Sefer), Emel Çölgeçen (Sema), Hare Sürel (Meltem), Ece Özdikici (Songül), Cem Cücenoğlu (Taşkafa), Ataberk Mutlu (Sinan), İsmail Düvenci (Cevher), Emirhan Akbaba (İsa), Gülçin Hatıhan (Ümran)'ın yer aldığı Poyraz Karayel yeni bölümüyle Çarşamba 20:00'de Kanal D'de!

İŞTE POYRAZ KARAYEL DİZİSİ SON BÖLÜMÜNDE YAŞANANANLAR

Adil’in “Beni öldürürseniz Sefer’i bulamazsınız” sözleri, Sema’nın kafasını karıştırmaya yetmiştir. Böylece Adil’in oradan kurtuluş bileti, Sema olur. Adil bir kere daha ellerinden kaçmıştır ve Bahri’nin daha fazla dayanacak gücü kalmamıştır. Eski dostları da “bükemediğin bileği öpeceksin” diyerek Bahri’yi, Adil’e boyun eğmeye ikna etmeye çalışır.

Bu duruma en çok içerleyen Ayşegül olur, babasının pes etmesini engellemenin bir yolunu aramaya başlar. Sonunda Poyraz’dan hiç kendisinden beklenmedik bir şey ister. Bu arada Poyraz ve ekibi ilk defa Adil’in bir zayıf noktası olduğunu keşfederler. Bu zayıf nokta Adil’in büyük oğlu, Poyraz’ın abisi Neşet Topal’dır. Neşet Topal, Adil’in elinden kaçmıştır. Peşinde hem Adil, hem Poyraz ve ekibi, hem de onu Adil’e vererek Sefer’i almayı uman Sema vardır.