Abone Ol

Poyraz Karayel Diriliş Ertuğrul'u ezdi geçti

24 Şubat 2016 Çarşamba sosyal medya ratinglerinde bu hafta zirvede Poyraz Karayel yer aldı.

Poyraz Karayel Diriliş Ertuğrul'u ezdi geçti

Poyraz Karayel’e bu hafta Sefer’in ölümü damgasını vurdu. Bölüm sonunda sevilen karakter Sefer’in ölmesi şaşkınlık ve üzüntüye neden olurken dizi 37,07 Somera Rating ile sosyal medyada günün en çok konuşulan dizisi oldu.

Diriliş “Ertuğrul”da bu hafta Süleyman Şah’ın gelişi ve Noyan’la ilgili eleştiriler konuşuldu. Dizi 24,30 Somera Rating alarak en çok ses getiren ikinci yapım oldu.

Pelin Çift ile Gündem Ötesi’de haftanın konusu Osmanlı ve masonlardı. Program boyunca yorum ve sorular Twitter üzerinden #AnladımKiOsmanlı etiketiyle paylaşıldı. Pelin Çift ile Gündem Ötesi 10,55 Somera Rating ile sosyal medyanın üçüncüsü oldu.

Kara Sevda’da Nihan ve Kemal’in karşılıklı harmandalı oynadığı sahne ses getirdi. Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün performansı çok beğenilirken dizi 4,95 Somera Rating ile en çok konuşulan dördüncü yapım oldu.

Fatih Portakal ile Ana Haber dün akşam da sosyal medyadaki yorum ve görüşlerle öne çıktı. Haber gündemi hakkındaki düşüncelerin #nasılanladın etiketiyle paylaşılmasıyla program 3,11 Somera Rating alarak sosyal medya ratinglerinde ilk beşe girmeyi başardı.

Poyraz Karayel Diriliş Ertuğrul'u ezdi geçti - Resim: 1