Abone Ol

Poyraz Karayel 48. bölüm 3. fragmanı yayınlandı izle! Sefer ortaya çıktı mı?

Kanal D'nin heyecan dolu dizisi Poyraz Karayel 48. bölüm fragmanlarını yayınladı. Adil Topal'ın Bahri ile ilgili son planı ne? Sema, Sefer'in peşinde..Poyraz Karayel 48. yeni bölüm fragmanları ve dahası haberimizde.

Poyraz Karayel 48. bölüm 3. fragmanı yayınlandı izle

Poyraz Karayel heyecan dolu bir bölüm ile geliyor. Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkacak olan Poyraz Karayel 48. bölümde neler olacak? Poyraz, Adil Topal için neler planladı? İşte yeni bölümden detaylar..

Adil’in “Beni öldürürseniz Sefer’i bulamazsınız” sözleri, Sema’nın kafasını karıştırmaya yetmiştir. Böylece Adil’in oradan kurtuluş bileti, Sema olur. Adil bir kere daha ellerinden kaçmıştır ve Bahri’nin daha fazla dayanacak gücü kalmamıştır. Eski dostları da “bükemediğin bileği öpeceksin” diyerek Bahri’yi, Adil’e boyun eğmeye ikna etmeye çalışır.

Bu duruma en çok içerleyen Ayşegül olur, babasının pes etmesini engellemenin bir yolunu aramaya başlar. Sonunda Poyraz’dan hiç kendisinden beklenmedik bir şey ister. Bu arada Poyraz ve ekibi ilk defa Adil’in bir zayıf noktası olduğunu keşfederler. Bu zayıf nokta Adil’in büyük oğlu, Poyraz’ın abisi Neşet Topal’dır. Neşet Topal, Adil’in elinden kaçmıştır. Peşinde hem Adil, hem Poyraz ve ekibi, hem de onu Adil’e vererek Sefer’i almayı uman Sema vardır. Peki hangisi Neşet’e ilk ulaşacaktır?

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sadreddin’in komadan çıkması Umman ailesinde bir bayram havası yaratır. Ama Sefer’den gelen acı haberin ardından bu sevinç bir anda yok olur. Sefer’in cesedi ise hala bulunamamıştır. Bu da Sema’nın Sefer’in öldüğünü kabul etmesini iyice imkansız hale getirmektedir. Hiçbir kuvvet Sema’yı o uçurumun başından ayırmayı başaramaz.


Zülfikar ise Sefer’in başına gelenleri en son öğrenen olur. Fakat en çok yıkılanlardan biridir... Poyraz Ayşegül’ün ihbarı yüzünden hapistedir. Ama hapse girmesi aslında Poyraz’ın yeni planının bir parçasıdır. Poyraz’ın planı tam tahmin ettiği gibi kusursuz biçimde işler. Poyraz bu plan sonucunda yine Adil Topal’ın karşısındadır, ama bu sefer onu elinden kaçırmaya niyeti yoktur...