Abone Ol

Posta'dan büyük hizmet(!) İşte mankenlerin fiyat listesi!

Posta Gazetesi, Ece Gürsel'in uyuşturucu operasyonunda adının para karşılığı seks olayına karışması üzerine bugün bir haber yayınladı. İşte sundukları büyük hizmet.

Posta'dan büyük hizmet(!) İşte mankenlerin fiyat listesi!

Dün gazetelerde manken Ece  Gürsel'in iki hafta önceki uyuşturucu operasyonunda yakalanan şebekenin ust düzey  bir yetkilisiyle bin TL karşılığı Çırağan Otel'de alem yaptığı çıkmıştı. Şebekenin liderleri H.R.I. ve H.K. ile Çırağan'daki buluşmalardan başka hangi mankenler nasibini aldı. Posta gazetesinden Suna Akyıldız, yazdı..

SPONSORLUK YEMEĞİ
Podyumların ünlüsü T'nin Çırağan Sarayı'nda M ile baş başa yemek yediğini duymuştum, hatta bu güzelimiz sadece yemek karşılığı 5 bin dolar ve değerli bir yüzük almıştı. Güzelimizin yakın çevresi buluşmayı doğrulamıştı. Güya bu bir iş yemeğiydi.
Güzelimiz kitabı için sponsor arıyormuş, güzelimizin o yemekten sonra 17 bin dolar para aldığı kulaktan kulağa konuşuldu.

GAZİNO KAPATTI
Mankenlikten şarkıcılığa geçen G'nin Mecidiyeköy'ün ünlü gazinosunda yeni bümü için yaptığı gala gecesini anlatmadan olmaz. Güzelimiz için H.K. gazinoyu kiralar. Ünlü modacı N.'ye 20 bin dolara 2 elbise yaptırır. Albüm ve tanıtım için 300-400 bin dolara yakın para harcanır.

İLK TAKSİDİ ÖDENDİ
K. ile arkadaşı H.R.I.'nın çok para harcadığı kısa sürede duyulur. Ünlü mankenin menajerleri de onlara ulaşmak için çırpınıp durur. Hatta çok ünlü eğitimli bir mankenimizin menajeri M.'nin,H.R.I'ya "Şirketinizin tanıtımlarını yapmak istiyoruz. A.'yı tanıtımlarınızda kullanabiliriz" diye aradığını, sonra dostluklarının pekiştiği kulağıma gelen dedikodular arasında. Menajer M., bu leyefendi ile yakın arkadaş olunca manken A.'nın evinin S0 bin dolarlık borcunu da bir rpıda kapadığını biliyorum. Ödeme, Çırağan itel'den önce mi, sonra mı oldu bilmiyorum.

1 MİLYON DOLARLIK AŞK
I.R.I.'nın yaşadığı ilişkiler içinde en saplantılı ilişkisi Y. ile oldu. Y.'ye o kadar para harcadı ki, ıe ben söyleyeyim ne siz sorun. Hatta Y.'nin »ki basın danışmanına bile 20 bin TL'ye araba alıp 5 bin TL maaş bağladığını bire bir Y.'nin anlattıklarından biliyorum. Çapkınlıklarının anı sıra Y.'ye tutkulu, hatta hastalıklı bir aşk beslediği sürekli kulağıma geliyordu. Altına 200 bin dolarlık cip aldığını da ekleyeyim. Hatta bu güzelimizin H.R.I.'ın günlük 5 bin TL olarak verdiği harçlıkları biriktirip 2 daire sahibi olduğu çok konuşuldu. H.R.I.'nın, albümler ve pahalı hediyeler dahil Y.'ye 1 milyon dolar harcadığı konuşuluyor.

Suna Akyıldız - Posta