Abone Ol

Popstar yarışmacısına seks kasetli şantaj!

Popstar yarışmacısı eşi Burcu Ağca'ya, yatak odası görüntülerini yaymakla şantaj yapan kocaya verilen 19 ay hapis cezası Yargıtay tarafından da onandı.

Popstar yarışmacısına seks kasetli şantaj!

Popstar yarışmacısı eşi Burcu Ağca'ya, fantezi olsun diye çektikleri görüntülerle şantaj yaptığı iddiasıyla yargılanan Nazif Akgün'ün aldığı 19 ay ceza, Yargıtay tarafından da onandı. Şantajcı koca cezaevine girecek.

OTELDE TANIŞTILAR

İzmirli Burcu Ağca, 2005'te "Popstar" yarışması için gittiği İstanbul'da, kaldığı otelin lobisinde Malatyalı emlakçı Nazif Akgün ile tanıştı. Çift kısa süre sonra evlendi. Malatya'daki işlerini toparlayıp, İzmir'e yerleşme sözü veren Akgün, memleketine döndü. Burcu Ağca, uzun süre eşinin Malatya'daki işlerini toparlamasını bekledi. Bu arada da İzmir ile Malatya arasında sık sık gidip gelmek zorunda kaldı. Yeni evli çift, bu süre içinde yatak odası görüntülerini kameraya çekti. Ardından Nazif Akgün, İzmir'e gelmekten vazgeçtiğini söyleyerek boşanma kararı aldı. Burcu Ağca'ya bir yandan da görüntülerle şantaj yapan Akgün, ayrıca genç kadına içerisinde kıl ve kurşun olan bir zarfı gönderip tehdit etti ve görüntüleri para karşılığında satabileceğini söyledi. Bunun üzerine savcılığa başvuran genç Ağca, görüntülere el konulmasını ve eşinin cezalandırılmasını istedi.

CEZAEVİ YOLU GÖRÜNDÜ

Bu şikâyet üzerine İzmir 9. Asliye Ceza Mahkemesi'nde açılan davada "Cinsel içerikli görüntülerle şantaj yapmak", "Tehdit" ve "Hakaret" suçlarından yargılanan Akgün, 19 ay hapse mahkûm edildi. Sanık kocanın temyiz ettiği karar, geçtiğimiz günlerde Yargıtay tarafından da onandı. Yargıtay kararının İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na iletilmesinin ardından şantajı koca yakalanarak cezaevine yollanacak.

Kaynak. Sabah