Abone Ol

Polisiye TV filmleri serisi Çember, dördüncü filmi ile devam ediyor

Yayın hayatına 3 Temmuz 2017'de başlayan STAR TV'nin polisiye tv film serisinden Çember dizisinin son bölümü 24 Temmuz 2017 Pazartesi günü Çember: Kızımı Bulun adıyla izleyiciyle buluştu.

Polisiye TV filmleri serisi Çember, dördüncü filmi ile devam ediyor

Geçtiğimiz Pazartesi günü dördüncü bölümüyle ekrana gelen filmin şimdilerde ise kalan son iki film adına heyecan yaratıyor. Her bölümde ayrı bir heyecan ve soluğumuzun kesildiği bölümler izleyici de daha da çok merak uyandırıyor. Konuk oyuncularla da havasına değişiklik katan filmin bu sefer ki taze oyuncusu ise Melisa Sözen oldu. Abdullah Oğuz’un yönetmenliğini yaptığı ve yapımcılığını Yapımcılığını Ans Prodüksiyonun üstlendiği projenin başrollerinde Serhat Kılıç, Pelin Akil Altan, Barış Bağcı ve Anıl Altan yer alıyor.

HİKAYE

Kızımı Bulun!

Beş yaşındaki Peri Anaokulunda kaçırılır. Peri’nin dedesi Refik bey, eski emniyet amiri olduğu için bağlantılarını kullanarak torununun bulunması için Barış’ın önderliğindeki Özel ekibi devreye sokturur. Ekibimiz bu sefer bir cinayetin değil kayıp ve hasta bir kızın peşindedir. Zamanları kısıtlıdır. Eldeki deliler bir süre sonra ekibimizi şaşkına çevirecek gerçeklerle yüzleştirir. Tüm kanıtlar tek bir kişiyi gösterirken yeni bilgilerle bir anda her şey başa döner.

Peri’nin geçmişi nedir? Peri’yi kaçıran tam olarak kimdir ve ne istiyordur?
Ekibimiz hayati tehlikesi olan Peri’yi kurtarabilecek midir?

Özel ekip iş başında...

Her filmde farklı ünlü isimlerin rol alacağı serinin dördüncü filmi olan Kızımı Bulun’da konuk oyuncu olan Melisa Sözen kızını arayan bir anne rolü ile ekrana geldi.

Sıradışı polisiye filmler serisi!

Türkiye’nin dört bir yanındaki gizemli, farklı ve çözülememiş dosyaları aydınlatmak amacıyla İstanbul emniyet müdürlüğü tarafından özel bir ekip kurulur. Suçlu profili uzmanı Barış Başkomiser’in (Barış Bağcı) önderi olduğu ekibin her üyesinin farklı yetenekleri vardır.  Deneyimli, komik ve olayları kendi bakış açısıyla çözen komiser Adem (Serhat Kılıç)…
Yalan söyleyen insanları duygu durumundan ve hareketlerinden anlayan, ancak bulunduğu birimde çok fazla şans verilmemiş yeni komiser yardımcısı Ayşe (Pelin Akil Altan) …
Ekibin bilişim uzmanı, heyecanlı komiser yardımcısı Volkan (Anıl Altan)…

Geçmişlerinde birçok şey yaşamış ve birbirlerinden tamamen farklı olan bu dört kişi tek bir vakada birleşir ve beraber çalışmaya başlar.