Abone Ol

Polisi görünce parayı yere attı, zevk için fuhuş yapıyorum dedi

ADANA'da 31 yaşındaki Hüsnü Ö. ve 40 yaşındaki Muhittin B.'nin fuhuş yaptırdıkları öne sürülen 22 yaşındaki S.K., müşteri sanıp pazarlık yaptığı kişinin polis olduğunu anlayınca parayı yere atı, "Bu işi zevk için yapıyorum" dedi.

Polisi görünce parayı yere attı, zevk için fuhuş yapıyorum dedi

Sevda K. ve genç kadına müşteri bulan Hüsnü Ö. ile Muhittin B. gözaltına alındı.
Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 2 erkeğin bir kadını pazarladığı bilgisini alınca müşteri gibi hareket ederek pazarlık yaptı. Anlaşma sonrası polisi eve çağıran Hüsnü Ö. ile Muhittin B., hayat kadını S.K. için 70 lira istedi. 20 lirayı ev kirası olarak alan şüpheliler 50 TL'yi de S.K.'ya teslim etti. Para alış verişinden sonra müştkeri sandığı kişi polis olduğunu söyleyince neye uğradıklarını şaşıran ve paraları yere atan 3 şüpheli gözaltına aldı. Para karşılığı fuhuş yapmadığını öne süren S.K. "Bu işi zevk için yapıyorum. Kimseden para almadım" dedi.
S.K. ifadesinin ardından serbest bırakılırken, 'Fuhuşa aracılık yapmak ve yer temin etmek' suçlamasını kabul etmeyen Hüsnü Ö. ile Muhittin B. adliyeye sevk edildi. Hüsnü Ö. tutuklanırken, Muhittin B. ise adli kontrol ile kararı ile serbest bırakıldı.

dha