Abone Ol

Polis, seks işçileriyle sevişmesini kaydetti

İngiltere'nin başkenti Londra'da onlarca seks işçisiyle birlikte olan ve ilişkilerini gizli kamerayla kaydeden polis memuru suçunu itiraf edince, beş yıllığına 'seks suçluları' listesine alındı.

Polis, seks işçileriyle sevişmesini kaydetti

İngiliz Guardian gazetesinin haberine göre; güvenlik güçleri, Irshad Kamal (46) adlı polisin bilgisayarında 202 video buldu. Kayıtların 132'sinde kadınların kameraya çekildiklerinin farkında olduğu anlaşılırken, kalan 70'inde ise kayıt gizli kapaklı yapılıyor.

Haberde Southwark Mahkemesi’nden Yargıç Nicholas Loraine-Smith’in videoların ikisini izlediği, ancak görüntülerin duruşma salonunda gösterilmediği belirtildi.

Yargıç Smith, Kamal’ın suçu birden fazla işlemesini ağırlaştırıcı, iyi karakterli bir insan olmasını ve pişmanlık göstermesini ise hafifletici neden olarak değerlendirdi.

Smith, İngiliz polisin 202 video içeren bilgisayarının, içindeki meşru materyaller kopyalandıktan sonra imha edilmesine ve bilgilerin alındığı CD’nin Kamal’a verilmesi yönünde karar verdi. Ayrıca Kamal’ın seks işçileriyle doğrudan bağlantı kurması yasaklandı.