Abone Ol

Polat Alemdar Beyaz'a nasıl tokat attı? Kurtlar Beyaz Show'u bastı!

MEDYAFARESİ ÖZEL- Polat Alemdar, Memati ve İskender Büyük Beyaz Show'a konuk oldu. "Kurtlar Vadisi Beyaz"da bakın neler oldu?

Polat Alemdar Beyaz'a nasıl tokat attı? Kurtlar Beyaz Show'u bastı!

Kurtlar Vadisi ekibi bu gece Beyaz Show'a konuk oldu. Memati karakterini canlandıran Gürkan Uygun, Polat Alemdar karakteri ile Türkiye'de yeni bir ekol yaratan Necati Şaşmaz ve İskender Büyük'ü canlandıran Musa Uzunlar Beyaz Show'da izleyenleri kahkahaya boğdu.

Beyazıt Öztürk, dizinin eski sezonlarında ekrana gelen Sharon Stone ile Polat Alemdar öpüşmesini ekrana getirdi. "Ben özellikle çok acemi oynadım ve 24 tekrar yaptık bu sahneyi" diye konuşan Necati Şaşmaz, stüdyodaki herkesi güldürdü.

Bunun işi şakası olduğunu belirten Necati Şaşmaz, Beyazıt Öztürk'ün dilinden kurtulamadı.

"Abi ne kadar güzel bir şey, Sharon Stone ile öpüştün. abi anlatsana biraz" diyen Beyaz, o sahneyi sorgulayınca Necati Şaşmaz iyice açıldı.

Sahne çekilirken heyecanlandığını itiraf eden Necati Şaşmaz, "Çok tatlı ve sıcak bir sahneydi" dedi. Gürkan Uygun ise bu çekime kendisini götürmediklerini belirterek, iç geçirdi.

Beyazıt Öztürk'ün Programın başında konuklarına bir süprizi vardı. Beyaz Show ve Kurtlar Vadisi ekibi "Kurtlar Vadisi Beyaz" adıyla özel bir bölüm çekti.

Yayınlanan bu özel bölümde Beyaz evinden çıkmak isterken Polat Alemdar ile asansörde karşılaşıyor.Beyaz'ın karşısına ardından da Memati çıkıyor ve aralarında bu diyalog yaşanıyor;

Memati - Nereye gidiyorsun?
Beyaz   - İşe gidiyorum.
Memati - Bugün iş miş yok, tatil.
Beyaz   - Memati ben Beyaz benı tanımadınız mı?
Memati - Bende siyah...
Beyaz   - Deli misin nesin be adam çekil önümden..

Beyaz bu diyalogların ardından Memati'den biraz da korkarak 13 kat yukarı koşup Polat Alemdar'ın asansör çıkışına yetişti. Ve olanlar oldu...

Polat kendisine engel olmaya çalışan Beyaz'ı tersleyerek şok bir tokat attı. Beyaz silahını çıkararak "Polat Alemdar benimle gel" diyor ve Alemdar kendi silahını çıkararak Beyaz'ı öldürüyor. Beyaz ölme numarası yaparken bile " Abi sende hemen silaha sarılıyorsun" dedi .

Polat Alemdar, Memati ve Abdülhey binanın çıkışında Beyaz'ı bayrak direğine asılmış halde buldu. Programına çıkmaları için iknaya çalışan Beyaz nihayet bunu başardı ve " Kurtlar Vadisi Beyaz" son buldu.

İŞTE O SAHNE

"KURTLAR VADİSİ BEYAZ"I İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ