Abone Ol

Pokemon GO 0.33.0 Çıktı! Yenilikler ve APK Dosyası!

Pokemon Go yeni güncelleme nasıl indirilir? Pokemon go güncellemesi, Pokemon Go güncel versiyon 0.33.0 nasıl indirilir? Ayrıntılar haberimizde...

Pokemon GO 0.33.0 Çıktı! Yenilikler ve APK Dosyası!

Pokemon Go bugünden itibaren yeni güncellemelere gidiyor.

Pokemon Go oyununun gün geçtikçe ülkemizde yayılmasının nedenlerinden biri olarak da sanal gerçeklik yönü olduğu söyleniyor. Pokemon Go oyuncuları 11 Temmuz'dan bu yana ülkemizde oldukça arttı.

Her sokak başında, mahallede, piknik alanlarında ve daha birçok şehir merkezlerinde Pokemon Go oyuncularıyla artık sürekli karşılaşmak mümkün.

Pokemon Go Güncelleme Nasıl Yapılır?

Pokemon Go'da yapılan yeni güncellemeyle beraber birçok özellikte yeniden değişikliğe gidikdi ve versiyon güncellendi. Eski versiyon olan Android 0.31.0 sürümü, android 0.33.0 olarak güncellendi ve yeniliklerde beraberinde geldi. Peki bu güncelleme Google Play olmadan nasıl yapılır?

Bilindiği üzere oyuncular APK'ları farklı sitelerden indirdikleri için Google Play üzerinden güncelleme yapmak mümkün olmuyor.

Türkiye'de henüz yayınlanmadığı için bu güncellemenin manuel olarak yapılması gerekiyor. Oyuncu telefonuna güncel APK'yı indirecek ve yeni güncellemeyi yapacak.

İşte Yeni Güncelleme İle Gelen Özellikler

Oyunculara oyuna bağlandıkları an belirlenen km/s hızın üstüne çıkmamaları konusunda uyarılar yapılıyor ve oyunda açılan diyalog kutucuğunda oyuncular araç kullanmadıklarını belirtmek zorunda kalıyor.

Pokemon yakalama ekranında pokemonun çemberini ne kadar küçüktürseniz okadar kolay yakalanıyor ve bu çemberden vurusanız ekstra exp veriyordu.

Ancak yapılan yeni güncelleme ile bu oranlar sabit tutuldu ve Nice, Great ve Excellent atışlarında exp oranları düşürüldü.

Oyunculara 1 kereye mahsus olarak isimlerini değiştirme hakkı sunuldu.
Oyundaki batarya tasarruf özelliği düzeltildi.

Ancak oyuncuların sıkıntı yaşadığı birçok hata da ise düzeltilmeye gidilmedi.

Pokemon Go Güncelleme Android 0.33.0 APK

Pokemon Go oyuncuları için geçtğimiz haftalarda güncelleme yapılmıştı ve oyunculara güncelleme yapılmadığından dolayı update sorunu veriyordu.

Bugün tekrardan güncelleme yapıldı ve oyunculara güncelleme yapmaları için uyarılar ve hatalar verileceği bekleniyor.

Bilindiği üzere Google Play üzerinden güncellemelerini oyuncular gerçekleştiremiyor. Ancak aşağıda vereceğimiz yeni APK ile güncellemelerinizi yapabilir ve tekrardan oyuna bağlanabilirsiniz.

Pokemon Go Güncel APK Linki: http://bit.ly/2aN38MP (Linki tarayıcınıza kopyalayıp yapıştırın)

Yeni güncellemenin ardından çok sayıda bot ve bot tarzı yasak olan programların kullanımı engellendi. Pokemon Go'nun bazı hataları düzeltmemesi önümüzdeki hafta veya bir sonraki haftalarda tekrardan güncellemeye gideceğini gösteriyor.