Abone Ol

Podolski, Melo ve Quaresma Fenerbahçelileri çıldırttı, işte o tweetler

SOSYAL medyada Braga-Fenerbahçe maçıyla ilgili haberler geniş yer buldu. Beşiktaşlı Quaresma, Braga'yı tebrik ederken, Podolski Galatasaray'ın kazandığı UEFA Kupası'nı paylaştı, Melo ise alay etti. Haberin detayı..

Podolski, Melo ve Quaresma'dan olay mesajlar

Fenerbahçeli yöneticiler, eski hakemler Ahmet Çakar, Selçuk Dereli ve eski futbolcu Hakan Şükür ise hakem katliamından bahsettiler.
Sosyal medyadaki paylaşımlar şöyle:

Fenerbahçeli Yönetici İsfendiyar Zülfikari:

@IsfendiyarZ: Hakeem mm!! Braganin yapamadigini yapti

Fenerbahçeli Yönetici Selim Kosif:

@selimkosif: Hırvat hakemin bir braga forması eksikti, yazıklar olsun sana .
@selimkosif: Sizin emeginizi caldılar , hepinizin canı sagolsun cocuklar , hiç üzülmeyin basınızı dik tutun cocuklar.

Eski hakem Ahmet Çakar:

@ahmetcakar1: Bazı yenilgiler vardır, hakeme sığınılır ama bu gece hırsız bebek mağlubiyetin tek sorumlusu

Eski Galatasaraylı ve milli futbolcu Hakan Şükür:

@hakansukur: Arkadaşlar Galatasaray'lı olmam, gerçekleri söylemek ve hak aramaktan beni alıkoyacaksa kesinlikle kabul edemem.Tamamı ile hakem rezaleti.

Eski hakem Selçuk Dereli:

@selcuk_dereli: Ne yazık ki turu;skandal hakem kararları ve Pereira'nın acemice davranışları aldı götürdü.Braga elenmeyecek takım değildi.

Quaresma: "Tebrikler Braga" yazıp instagram hesabından Avrupa ligindeki toplu sonuçları paylaştı ve şampiyonluk yarışındaki Fenerbahçe'nin elendiğini duyururken Ülkesinin ekiplerinden Braga'yı tebrik etti. Hakem skandalının damga vurduğu maçta Fenerbahçe'yi eleyen Braga'ya Beşiktaş'ın Portekizli oyuncusu Ricardo Quaresma'dan tebrik gelmesi Fenerbahçe taraftarının tepkisine, kendi taraftarlarının da da sevgi gösterisinde bulunmasına neden oldu.

Melo'dan yine olay tweet:

Galatasaray'dan Inter'e transfer olan Brezilyalı, Fenerbahçe'nin Braga'dan yediği dördüncü golden sonra attığı tweet ile sarı-lacivertlileri yine kızdırdı.
Galatasaray forması giydiği dönemde saha içindeki agresifliği kadar saha dışında, özellikle sosyal medyadaki paylaşımlarıyla ezeli rakiplerini kızdıran Felipe Melo, Fenerbahçe Braga'dan dördüncü golü yiyince yine olay bir paylaşımda bulundu. Golü haber veren bir gazetecinin paylaşımını retweet eden Melo, ayrıca dört futbol topu ve üç dil resmi koydu. Fenerbahçe dördüncü golü yediğinde Perreira, Mehmet Topal ve Alper atılmışlardı.

Podolski ise Galatasaray'ın 2000 yılında kazandığı UEFA kupasını paylaştı.

dha