Abone Ol

Yeni Akit yazarı: PKK'lılarla boy fotoğrafı çektiren Demirtaş'ı evine mi alacaksın Meral Hanım?

Yeni Akit Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali Karahasanoğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Selehattin Demirtaş'a yönelik ''Kan davalınız bile olsa içeri alırsınız'' yorumuna tepki gösterdi.

Akit'ten Akşener'e: PKK'lılarla fotoğraf çektiren adamı evine mi alacaksın?

Yeni Akit Gazetesi Yazı İşleri  Müdürü Ali Karahasanoğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in eski HDP Eş Genel Başkan'ı Selahattin Demirtaş'a verdiği kahvaltı yanıtını eleştirdi. Karahasanoğlu, ''Güneydoğu’da kanlı düşmanınız bile evinize gelse, alırmışsınız.. Selahattin Demirtaş sizin kanlı düşmanınız mıdır?" ifadesini kullandı.

Karahasanoğlu, "Kadına şiddet için yaptığınız sert açıklamaların hatırına, yüzlerce kadını, öğretmeni, asker eşini ve asker çocuğunu şehit eden PKK’lılarla birlikte Kandil’de boy fotoğrafı çektiren bu adamı, bir de evine mi alacaksın Meral hanım?" diye sordu ve şöyle devam etti:

"Evinize geldiğinde geri çevirmeyeceğiniz, ama uğurladıktan sonra düşmanlığınız devam eden birisi midir? Samimi olarak cevaplandırın. ABD’li patronun televizyon kanalında 'Nasıl olsa, burada beni sıkıştıracak kimse yok' diyerek, 'Ver bir cevap, gerekirse içi boş olsun' düşüncesiyle konuyu kapatacağınızı mı sanıyorsunuz?  Milliyetçileri, ülkücüleri, 'uyu yavrum uyu, uyu da büyü' ninnisi ile uyutmak için, Kürt törelerini kendinize malzeme yapıp, PKK destekçileriyle kahvaltı masasına oturacağınızı ve bunu da Türkiye’ye yedireceğinizi mi sanıyorsunuz? İyi Parti tabanı da yemez bu numaraları, partinizin milletvekilleri de yemez Meral hanım. Yakındır; İsmail Ok’un isyanını, başka milletvekillerinden de göreceğiz.." ifadesini kullandı.

Yazının devamı için tıklayın