Abone Ol

PKK'lı Fehman Hüseyin satın alınan koruması tarafından öldürüldü!

Terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'ı İmralı'da 8 ay boyunca sorgulayan emekli Albay Hasan Atilla Uğur, FETÖ ve PKK'yla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

PKK'lı Fehman Hüseyin satın alınan koruması tarafından öldürüldü!

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Atilla Uğur, Ahmet Hakan'ın tarafsız bölge programına konuk oldu. Uğur programda kamuoyunun bugüne kadar bilmediği önemli açıklamalarda bulundu. Uğur'un yaptığı açıklamalarından satırbaşları şöyle:

- Abdullah Öcalan Kenya'da yakalandıktan sonra İmralı'da tarafıma teslim edildi. Sorgu sırasında Amerikan yönetimi ile ilgili çok saygılı bir üslubu vardı.

- Ergenekon operasyonuyla ilk tutuklananlar arasında bulunan Hasan Atilla Uğur, tutuklu bulunduğu Tekirdağ Cezaevi'nde kendisini ifadeye çağıran Ergenekon savcısı Zekeriya Öz ile arasında geçen bir konuşmayı anlattı. Uğur, "Zekeriya Öz bana bir liste gösterdi. O yazıyı yazan Abdullah Öcalan'dı. Ve orada 'derdest edilecek kişiler' bölümünde benim ismim ile başka isimler de vardı. Engin Alan Paşa'nın ismi de o listedeydi" açıklamasında bulundu.

- Emekli Albay Hasan Atilla Uğur, PKK'nın üst düzey yöneticilerinden 'Bahoz Erdal' kod aldı Fehman Hüseyin ile ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Uğur, Bahoz Erdal'ın korumasının satın alınarak öldürüldüğünü söyledi.

Devam edecek...