Abone Ol

Pınar Gültekin cinayetinde tutuklanan kardeşin ifadesi ortaya çıktı

Cemal Metin Avcı'nın 'delil karartma' suçundan tutuklanan kardeşi Mertcan Avcı (26) ifadesinde, "Ağabeyime ne yaktığını sordum. Dükkanda kalan ve bozulan kokoreçleri yakıyorum' yanıtını verdi" dedi.

Pınar Gültekin cinayetinde tutuklanan kardeşin ifadesi ortaya çıktı

Pınar Gültekin'i öldürüp cenin pozisyonunda varile koyduktan sonra yakıp, üzerine beton döken Cemal Metin Avcı'nın kardeşi Mertcan Avcı da "Delil karartma" suçundan tutuklandı.

Gözaltında çelişkili ifadeler veren Mertcan Avcı ifadesinde, varilin içindeki kokuyu ağabeyine sorduğunu, ağabeyi Cemal Metin Avcı'nın, "Dükkanda kalan ve bozulan kokoreçleri yakıyorum" yanıtını verdiğini söyledi.

Öte yandan Pınar Gültekin'in babası "Bu gerçekten bir cinayet değil bir vahşettir. İşin içerisinden başkalarının da çıkacağına inanıyorum ve bunlara akıl verdiklerine inanıyorum. Bu aklı da cinayetin varoluş şekli, mutlaka ve mutlaka bunun avukatın da parmağının da olduğuna inanıyorum" dedi

HaberTürkten Gülçin Ayçe'nin haberine göre Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin (27),16 Temmuz'da Akyaka Mahallesi'nde yalnız yaşadığı evinden ayrılmış, bir daha kendisinden haber alınamamıştı.

Muğla Cumhuriyet Savcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, zanlı Cemal Metin Avcı'nın kardeşi Mertcan Avcı, telefon sinyallerinin ağabeyiyle aynı zaman diliminde olay yeri ve yakınlarında tespit edilmesi üzerine jandarma tarafından gözaltına alındı.

Jandarmada çelişkili ifadeler veren ve suçlamaları kabul etmeyen Avcı, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı, "delil karartmak" suçlamasıyla çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.