Abone Ol

"Pınar çok rahat aldatan bir insan" Hıncal Uluç'tan Pınar Altuğ için şok yorum!!!

Hıncal Uluç: Pınar Altuğ'un kocasına yaptığını da görüyoruz. Pınar rahatlıkla aldatabilen bir insan

"Pınar çok rahat aldatan bir insan" Hıncal Uluç'tan Pınar Altuğ için şok...

GİDECEK OLAN GİDER

Peki sevgilimizin internette başkalarıyla konuşup, poligamlığını tatmin etmesini kabul mü etmeliyiz? Ben sana, 'ben aldırış etmedim' diyorum. Benim fikrim bu.

Yaşadığımı söylüyorum sana... Gidecek olan gider. Kadını çarşafa sokup evden çıkarmamakla, internete girmesini yasaklamak aynı şey!

Zaten kafaya koymuşsa siz evden çıkınca da girer... Zaten buldu, gitti. İnternetten mi, başka yerden mi bilmem Valla

Pınar Altuğ gibi ünlü bir kadının internette chat gruplarına üye olup, tanımadığı insanlarla chatleşmesini aklım almıyor. Şöhretli olmak, insan olmamak anlamına gelmez. Sıradan Pınar yapıyor da Pınar Altuğ neden yapmasın, o insan değil mi?

VAKİT HARCAYAMAM

İnsan da, bakın başına açılan işlere... Günlerdir magazin gündeminden düşmüyor. Pınar Altuğ'un kocasına yaptığını da görüyoruz. Pınar rahatlıkla aldatabilen bir insan... * Ya ben orasını bilmem de, zaten oldum olası chatleşmeyi saçma bulurum. Bir de ünlülerin yapmasını hiç anlamıyorum. Saçma!

Ben de yapmıyorum ama yapanı da yargılamıyorum. Milyonlarca insan chat'leştiğine göre, belki de yanlışlık bende. Ben niye chatleşmiyorum? Benim öyle bir zamanım yok zaten. İnternet başında saatlerce vakit harcayamam. * Bu chat işi, anneannelerimizin zamanındaki mektuplaşmaya benziyor mu? Mesela siz eskiden sevgilinize mektup yazıp, mektupları biriktirir miydiniz? Ben gene yazmadım, bu yüzden de sevgilim beni terk etti. "Yahu sabahtan akşama kadar beraberiz niye mektup yazayım" dedim, "Okumanın zevki başkadır, ben okumak istiyorum" dedi. "Yazamam" deyince terk etti.