Abone Ol

Pınar Altuğ'dan takipçilerine çağrı: Yeme, içme, kutlama paylaşımları yapmayalım

İdlib'de rejim unsurlarının hava saldırısı sonucu şehit olan askerlerimiz için tüm Türkiye tek yürek olurken ünlü isimlerden de paylaşımlar gelmeye devam ediyor.

Pınar Altuğ'dan takipçilerine çağrı: Kutlama paylaşımları yapmayalım

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, Instagram hesabından şehit askerlerimiz için sosyal medyadan yeme, içme görüntüleri ve mesajları atmamaları konusunda takipçilerine ricada bulundu.

TÜM ÜLKE YASA BOĞULDU

Hain saldırı sonucunda 36 askerimizin şehit olmasının ardından tüm ülke yasa boğuldu.

Sosyal medya hesaplarından bu acıya kayıtsız kalmayan ünlü isimlerden de art arda paylaşımlar geldi.

Oyuncu Pınar Altuğ da Instagram hesabından acısını dile getirerek sosyal medya kullanıcılarına çağrıda bulundu.

"ŞEHİTLERİMİZ İÇİN SAYGI DURUŞU OLSUN"

Altuğ, "Çok şehidimiz var. İsterdim ki bir yas ilan edilsin. Hiç olmazsa bayraklar yarıya insin. Biliyorum ki asla yapılmayacak ama benim sizden bir ricam var. Gelin bir sivil insiyatif olarak; Hiç olmazsa sosyal medyada 24 saat; yeme, içme, gezme eğlence ve kutlama mesajları paylaşmayalım!... Bu bizim şehit ve gazilerimize göstereceğimiz bir saygı duruşu olsun... Beni bu konuda destekleyenler bu yazımı sayfalarında veya hikayelerinde paylaşabilirler. Gösterin kendinizi benim Instagram ailem" sözlerini takipçileriyle paylaştı.

Pınar Altuğ'dan takipçilerine çağrı: Yeme, içme, kutlama paylaşımları yapmayalım - Resim: 1

"GÜN BAYRAK KALDIRMA GÜNÜDÜR"

Altuğ'a birçok takipçisinden destek gelirken, bazı sosyal medya kullanıcıları ise "Gün bayrak inme günü değil bayrak kaldırma, bayrak donatma günüdür. Şimdi yas vakti değil dik durma vaktidir" yorumlarını yaptılar.