Abone Ol

Pınar Altuğ yine aldattı mı? Önce askerdeki kocasını aldatmıştı, şimdi de Tony'yi!!!

Pınar Altuğ ile Tony ayrılığının ardından çok ilginç bir aşk iddası çıktı. Altuğ, 3-4 aydır Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyan ve kendisinden hayli küçük olan Can adlı gençle beraber.

Pınar Altuğ yine aldattı mı? Önce askerdeki kocasını aldatmıştı, şimdi de...

Pınar Tony'yi Can'la aldatmış

ASKERDEKİ eşi Umut Elçioğlu'nu Tony Teodorakis'le aldatan Pınar Altuğ, Yunanlı sevgilisini de bir üniversiteli ile aldattı. 4 aydır Yeditepe Üniversitesi'nde güzel sanatlar okuyan Can adlı bir gençle aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Canlı canlı aldatma mı!

Pınar Altuğ ile Tony ayrılığının ardından çok ilginç bir aşk iddası çıktı. Güzel oyuncunun yakın bir arkadaşının açıklamasına göre Altuğ, 3-4 aydır Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyan ve kendisinden hayli küçük olan Can adlı gençle beraber. Son model bir kırmızı Corvette'i olan Can ile Altuğ, İstanbul'da bir eğlence klübünde tanıştı.

İddiaya göre bu beraberliğin ortaya çıkmasından sonra Tony ile Pınar yollarını ayırdı. Bu arada Bodrum'da tatil yapan Tony, ayrılıkla ilgili şu açıklamayı yaptı. "Bir süredir inanılmaz derecede kavga ediyorduk. Artık dayanadım. Bu yüzden ayrılma kararı aldım".

İsmail BAYRAK/TAKVİM