Abone Ol

Pınar Altuğ, Tony ve Can Tezal'ı kim için terketti??? İşte Yeni çıtır!!!

Teodoridis'in, 'Can Tezal'ın bütün bunları yapmasının tek sebebi, başka birisinin olması' şeklindeki açıklamasının üzerinden iki gün geçmeden, Pınar'ın yeni sevgilisi ortaya çıktı!!!

Pınar Altuğ, Tony ve Can Tezal'ı kim için terketti??? İşte Yeni...

Tony'den ayrılmasının sebebi Can değil, Yağmur


Tony Teodoridis'in, 'Can Tezal'ın bütün bunları yapmasının tek sebebi, başka birisinin olması' şeklindeki açıklamasının üzerinden iki gün geçmeden, Pınar Altuğ'un 'İlk Aşkım' dizisindeki rol arkadaşı Yağmur Atacan birlikte olduğu ortaya çıktı. Telefonla ulaştığımız Atacan, 'Konuşmak için çok yanlış bir zaman. Pınar'ın incinmesini istemiyorum. Çünkü ona değer veriyorum' dedi.














Pınar'a değer veriyorum!


Pınar Altuğ'un ayrıldığı sevgilisi Tony Teodoridis, Hürriyet'e yaptığı olay açıklamalarında ilginç bir noktaya değinmiş, Pınar Altuğ'un Can Tezal'ın dışında üçüncü bir kişiyle de ilişkisi olabileceğini ima etmişti. Teodoridis'in, 'Can'ın bütün bunları basınla paylaşmasının tek sebebi, başka birisinin olması. Pınar benden ayrılıp Can'la görüşmediği için, Can böyle bir şey yapmış olabilir. Bence Can'ın da canı yandı' şeklindeki açıklamasının üzerinden iki gün geçmeden, Pınar Altuğ'un hayatında üçüncü bir kişinin olduğu ortaya çıktı.













Güzel oyuncunun uzun bir süre önce Oktay Kaynarca ile başrol oynadığı, 'İlk Aşkım' dizisindeki, Kaynarca'nın oğlu olarak kamera karşısına geçen 23 yaşındaki Yağmur Atacan ile bir süredir flört ettiği gündeme geldi. Atacan ile bu dizi filmden sonra da sık sık bir araya geldiği, dertleştiği öğrenilen Pınar Altuğ'un, yakışıklı oyuncuya bir şeyler hissetmeye başladığı anda da Tony ile ilişkisine nokta koyduğu öğrenildi. Bütün bu iddialar üzerine görüştüğümüz Yağmur Atacan, Hürriyet'e şu açıklamayı yaptı:


















PINAR'IN YANINDA SADECE BEN VARIM


'Pınar'ın bu yazılanlara çok üzüleceğini biliyorum. Keşke bu haberi yapmasanız. Keşke bunlar şu an ortaya çıkmasaydı. Pınar, çok yanlış anlaşıldı. Bu haberlerle çok incindi, üzüldü. Çünkü Can'la yazıldığı gibi aralarında bir şey yok. Ben Pınar'ın Can'la birlikte olmadığına kalıbımı basarım. Mesajlar falan her şey yalan, doğru değil. O adam yalancının biri. Pınar'a iftira attılar. 3.5 yıl birlikte olduğu kişi yani Tony, keşke Pınar'ın yanında olsaydı. Ben şu an Pınar'ı yalnız bırakmıyorum. Tabii ki, evine gidip, geliyorum. O da benim evime geliyor. Kahve içiyoruz, dertleşiyoruz. Sonuçta o benim arkadaşım. Şu an onun sevgiye ihtiyacı var. Kimse ona ulaşamıyor ve sadece onun yanında ben varım, bu doğru. Ve ben Pınar'ı çok seviyorum. Diğer insanlar gibi aynı kefeye koyulmak istemiyorum. Sonuçta biz bekar insanlarız. Aramızda ne olacağını kimse bilemez, ayrıca bu durum kimseyi de ilgilendirmez. Ama insanlara şu an bu durumu nasıl anlatabilirsiniz ki? Pınar, bunları yaşamaya hazır değil. Tekrar yıkılması beni üzecek. Ben bu iddialar için ne söylersem, ne konuşsam ona zarar verecek. İnsan sevdiğinin incinmesini ister mi? Bu haber için 'yalan' demiyorum. Sadece konuşmak için doğru bir zaman değil diyorum. Pınar yine yanlış anlaşılacak. Keşke konuşmak için biraz bekleseydiniz? Pınar ile biraberliğim doğru veya yalnış, bunu tartışmıyorum. Ona verilecek zararı anlatmaya çalışıyorum. Pınar'a yardımcı olun. Bir şey konuşulacaksa söz ben ilk size konuşacağım. Siz beni aradınız, zamanı geldiğinde inanın ben de sadece sizi ararım. Ama inanın şu an doğru bir zaman değil.'















Tony'yle ilişkisini bitirdiğini açıkladıktan sonra dinlenmek için Çeşme'ye tatile giden Pınar Altuğ, evli olan arkadaşlarının yanında kaldığını söylemişti. Ağustos başında Çeşme'ye giden Altuğ'un, burada Yağmur Atakan ile buluştuğu ortaya çıktı.

SEMA DENKER - HÜRRİYET