Abone Ol

Petek Dinçöz tatilde hangi erotik kitabı okuyor? İşte o kitap!

Sahnelerin en genç assolisti Petek Dinçöz, Bodrum'da tatilde. Şarkıcı, geçen yıl basına yansıyan selülitli fotoğraflarının ardından bu yıl bikinili poz vermekten kaçınıyor.

Petek Dinçöz tatilde hangi erotik kitabı okuyor? İşte o kitap!

Bu arada son günlerde şans oyunlarına merak salan Dinçöz, People'da güneşlenirken plaja gelen Milli Piyango satıcısından 200 YTL'lik sayısal loto kuponu satın aldı. Dinçöz güneşlenirken de erotik kitaplarıyla tanınan Melissa P.'nin 'Yusufçuk Gece Gelir' adlı romanını elinden düşürmedi.

VATAN

PEKİ YUSUFÇUK GECE GELİR NASIL BİR KİTAP?

Melissa P.'nin yeni kitabında; annesi kırlarda yürürken kızına, "Yusufçuk gece gelir" diyor ve ekliyor: "Yusufçukları öldürmelisin." Burada Yusufçuklar, diğer kadınlar... Ve Melissa P., yeni kitabında diğer kadınları, kıskançlıkları, aşkları, nefreti, öfkeyi, entelektüel âlemin komikliklerini, bol miktardaki gelgitlerini, içindeki özgür ruhu, hiçbir toprakta çürümek, fosilleşmek istemeyen tohum Melissa P.'yi anlatıyor. İçinde hem ölüm hem yaşam bulunan ama daha çok ölüme yakın duran; "İnsanın en güzel cenneti içindeki cehennemidir" diyen; Sicilya ne kadar İtalya gibi değilse, o kadar diğer insanlar gibi olmayan; içgüdülerine, sözlerine egemen olamayan; baştan başa rahatsız insan Melisa P'yi...

Petek Dinçöz tatilde hangi erotik kitabı okuyor? İşte o kitap! - Resim: 1

Henüz on sekiz yaşındayken yazdığı Yatmadan Önce 100 Fırça Darbesi adlı kitapla hem takdir hem de eleştiri toplayan, hatta Papa'dan yasal uyarılar, muhafazakâr çevrelerden tehditler alan İtalyan yazar Melissa P.'nin ikinci kitabı Yusufçuk Gece Gelir yayımlandı. Otuz dilde ve kırk bir ülkede yayımlanan, Türkiye'de iki yüz bin satan ve haftalarca en çok satanlar listesinin bir numarasında kalan romanın yazarı, yeni kitabında bu kez aşkı keşfedişini anlatıyor. İlk kitabıyla genç bir kızın sınır tanımaz cinsel deneyimlerini anlatan Melissa P., şimdi okurun karşısına daha olgun, âşık ve kıskanç bir kadın olarak çıkıyor.
Ancak Türkiye'ye geldiğinde kimi hayranlarını sade görünümüyle hayal kırıklığına uğratan yazarın cinselliğin dozunu iyice düşürdüğü Yusufçuk Gece Gelir'le kendisinden ilki gibi bir kitap bekleyenleri pek tatmin etmeyeceğini hemen söylemek gerekiyor. Üstelik yeni kitabında Melissa P.'yi öldürüyor yazar. Daha fazla ipucu vermeden kitabın ilginç adının anlamını açıklamakla yetinelim. Bu deyim annesinin Melissa P.'ye anlattığı bir İtalyan söylencesi: "Gece yusufçukları. Yusufçuğa dönüşen ve gece ziyarete gelen senin kötülüğün için dua eden kadınlar. Sabah, saçlarının çözülemez küçük örgülerle örülmüş olmalarından gece geldiklerini anlarsın."
Yatmadan Önce 100 Fırça Darbesi'nde bir kızın cinselliği keşfedişini anlatıyordunuz. Yusufçuk Gece Gelir ise aynı kızın, yani sizin aşkla buluşmanızı konu alıyor. Ama aşk acı getiriyor...
Ben kesinlikle sevmenin acı çekmek ve kendi kendini tüketmek anlamına geldiğine inanlardan değilim. Ben aşkın iyimserlikle, açıkyüreklilikle ve gülümseyerek karşılanması gereken bir duygu olduğuna inananlardanım. Daha sonradan aşkın acı verdiği, acı ürettiği, yok etmek ve kendi kendini yok etme sürecine dönüştüğü doğrudur... Ancak aşkın ruhu, özü, içeriği acı değildir, acıya dayanmaz.