Abone Ol

Pelin Karahan boşanıyor! Evlilik çekilmiyor...

Pelin Karahan, iki yıl önce Barselona’da evlendiği pilates eğitmeni Erdinç Bekiroğlu’na boşanma davası açtı.

Pelin Karahan boşanıyor! Evlilik çekilmiyor...

PELİN KARAHAN EVLENDİ FOTOGALERİ

Anlaşmalı boşanmak için mahkemeye başvuran ve herhangi bir maddi manevi tazminat ile nafaka istemeyen Karahan, dilekçesinde eşiyle aralarında uyumsuzluk ve karakter farklılığı olduğunu belirtti.

Muhteşem Yüzyıl’da Mihrimah Sultan’ı canlandıran Vildan Pelin Karahan, gittiği spor merkezinde spa yaparken Erdinç Bekiroğlu ile tanıştı.

Çift iki ay gibi kısa bir sürede birbirlerine aşık oldu. Karahan, “İlk gördüğümde Erdinç’ten etkilendim. Aile kurmak için en doğru insanı buldum, her şey rüya gibi” diyerek Erdinç Bekiroğlu ile 3 Ekim 2011’de ailelerinin dahi haberi olmadan gizlice İspanya’da evlendi.

Barselona’yı gelinlik ve damatlıkla gezen çift, evlendiklerinin ortaya çıkmasıyla çektirdikleri mutluluk pozlarını medyayla paylaştı.

MUTLULUK POZLARI MAZİDE KALDI

“Hiç oyunculuk eğitimi almadım” diyen, ancak bir anda en çok seyredilen dizilerin başında gelen Muhteşem Yüzyıl’da oynamaya başlayan Vildan Pelin Karahan’la eşinin mutlu giden evliliği ancak iki yıl sürdü.

Barselona’da gizlice evlenen, mutluluk fotoğraflarını medyayla paylaşan Karahan, ‘anlaşmalı’ boşanmak için geçtiğimiz hafta mahkemeye başvurdu.

Avukatı Zeliha Esin Aybek aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesi’nde boşanma davası açan Vildan Pelin Karahan, eşinden herhangi bir maddi ya da manevi tazminat ile nafaka talebinde bulunmadı.

KARAKTER FARKI VAR

Dava dilekçesinde müşterek çocuklarının olmadığını ve son zamanlarda eşiyle şiddetli geçimsizlik yaşadığını anlatan Vildan Pelin Karahan, “Ruhen ve fikren anlaşmazlık yaşamaktayız. Bu da her iki taraf için ortak yaşamı çekilmez hale getirmiştir. Bu durum tüm iyi niyetli çabalara rağmen defalarca düzeltilmeye çalışılmış, ancak başarılı olunamamıştır. Aile birliği temelden sarsılmıştır. Aramızda uyumsuzluk ve karakter farkı olduğundan anlaşmalı olarak boşanmamızın kabulüne karar verilmesini istiyorum” dedi.

Hürriyet / Özge Eğrikar