Abone Ol

Paylaşımları olay yaratan Yeni Bakan Hesabını Önce Kapattı Sonra Açtı

Fethullah Gülen ve örgütünü sıkça öven, Bahçeli'ye 'çapsız' diyen ve son olarak Adnan Oktar ile fotoğrafı ortaya çıkan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık sosyal medya hesabını önce kapattı sonra yeniden açtı.

Paylaşımları olay yaratan Yeni Bakan  Hesabını Önce Kapattı Sonra Açtı

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Zehra Zümrüt Selçuk görevlerinden alınmasıyla ve bakanlığın 2'ye bölünmesiyle Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na atanan Derya Yanık hesabını kapattı.

Yeni Bakan Derya Yanık’ı tanıyalım: ‘Her yönüyle’ AKP’li

Derya Yanık, atandığı andan itibaren FETÖ'yü öven, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye 'çapsız' dediği tweetleriyle gündem olmuştu.


Yanık'ın son olarak, "cinsel saldırı", "çocuğun cinsel istismarı", "kişisel verilerin kaydedilmesi", "şiddet kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma", "siyasal ve askeri casusluk suçuna teşebbüs", "nitelikli dolandırıcılık" ve "kaçakçılık" gibi suçlardan suçlu bulunan tutuklu Adnan Oktar ile olan fotoğrafı ortaya çıktı.

Sosyal medya kullanıcıları söz konusu skandalların ortaya çıkmasıyla Bakan Yanık'ı sert sözlerle tepki gösterdi. Gelen tepkilerin ardından Yanık'ın resmi Twitter adresini kapattığı görüldü. Derya Yanık, daha sonra hesabını tekrar aktif hale getirdi.