Abone Ol

Payitaht Abdulhamit'in 64. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid'de yeni bölüm 2. fragmanı fragmanı yayına girdi. Dizide ipler iyice gerilecek.

Payitaht Abdulhamit'in 64. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Abdülhamid'in ''Herkes kaybettiğimizi düşünürken biz kazanacağız.'' sözleri dikkat çekiyor. Yaralı aslanın etrafına biriken sırtlanlar gibi hainler fırsat kolluyor.

Dizinin 64. bölüm fragmanı son bölümün hemen ardından yayınlandı. Dizide ok yaydan çıkıyor. Harp sesleri yükselmeye başlıyor. Halil Halid ise artık devlet tarafından aranan bir vatan haini! Abdülhamid, herkesi şaşırtacak bir hamle için hazırlık yapıyor.

Payitaht Abdülhamid 63. son bölümü ile ekranlara geldi. Abdülhamid'in başında öyle bir bela var ki ya sefer edilecek ya tahammül... Fuat ise dostu dosta kırdırma peşinde! Abdülhamid ve Halil Halid'in bu işten kurtulması o kadar da kolay olmayacak. Dizinin 64. bölüm tanıtımı henüz yayınlanmadı!

Payitaht Abdulhamit 64. bölüm 2. fragmanı

Payitaht Abdulhamit 64. bölüm 1. fragmanı

Son bölümde; Abdülhamid, büyük bir çıkmaza düşmüştür.  Bir tarafta evladı ve en iyi hafiyesi, diğer tarafta devleti… Vambery şehzadeyi kurtarmak için harekete geçerken kendisini bekleyen ölümcül tehlikenin farkında değildir. Halil Halid ise kendisine atılan iftirayı temizlemek için Abdülhamid’den bağımsız hareket edecektir.

Fuat işini şansa bırakmayıp büyük bir tuzak hazırlarken, öte yandan Bidar, Şivenaz’ın gerçek yüzünü ortaya çıkartmak için bir oyun hazırlar. Bu arada Şivenaz’ın aradığı fırsatı Abdülkadir ayağına getirir. Yaptığı tertip Abdülkadir ve Naime’yi kahredecektir. Bidar’ın oyunu Şivenaz’ın gerçek yüzünü ortaya çıkaracak mı?

Payitaht Abdülhamid Dizisi Eski Bölümlerde Yaşananlar

Abdülhamid'i oldukça önemli ve zor bir karar bekliyor. Seçime zorlanan Abdülhamid, devleti için herşeyi göze alabilecekken, Halil Halid ise adını temize çıkarmak için savaşa girmekten çekinmiyor.

Payitaht Abdülhamid yeni bölümde; Berlin Antlaşmasının kazanımlarını kaybetmek, devleti zor durumda bırakmak diyen Abdülhamid'in yeni hamlesi merak edilirken, Halil Halid üzerinden oynanan oyunlar Halid'i çılgına çeviriyor. Haksızlığa tahammülü olmayan Halid'in, harp başlıyor sözleri dikkat çekiyor.

Payitaht Abdülhamid nefes kesen 62. son bölümü ile ekranlara geldi. Bu ülkeye adil bir nizam verme çabası içinde olan Abdülhamid, Reval planlarını alt üst etti. Cihan harbinin engellenip engellenemeyeceği merak konusu olurken dizinin 63. yeni bölüm fragmanı gündem konusu oldu.

Abdülhamid, Halil Halid'e verdiği görevin sonucunu beklerken, Halil Halid ve Tatar, Rusya’da büyük bir mücadele içerisindedir. Şivenaz yolun sonuna adım adım yaklaşır.

Bidar’ın onun hakkında yakaladığı ipuçlarından sonra kurtuluş şansı yoktur. Öte yandan, Naime ve Abdülkadir’in içine çekildikleri tuzağa Seniha da düşer. Fuat, Abdülhamid’i yenmek için kendi saltanatına biat edecek adam arayışına girer.

Bunun için, Abdülhamid’in sadık adamlarının zaaflarını bulup, onları kendi safına çekmeye çalışacaktır. İlk avı İşkodralı olur! Ancak İşkodralı’nın geçmişte işlediği günahın kefaretini Halil Halid ödemek zorunda kalır.

Abdülhamid’in şer ittifakını dağıtmak için yapacağı yeni hamle, Balkanlar üzerinden olacaktır. Fuat ve Şivenaz Abdülhamid’i en güvendiği yerden vurmak için fırsat kollar.