Abone Ol

Patates, soğana vatanı sattınız diyen AKP'li lüks aracını böyle savundu

Lüks arabalarından çektiği “Patates, soğana vatanı sattınız” videolarıyla bilinen Tuğrul Selmanoğlu’nun yeni arabasını paylaştığı sosyal medya gönderisine büyük tepki geldi. Selmanoğlu tepkiler üzerine açıklama videosu paylaştı.

Patates, soğana vatanı sattınız diyen AKP'li lüks aracını böyle savundu

Selmanoğlu, kişisel twitter hesabından “Yeni yol arkadaşımı bugün teslim aldım… Rabbim yolunda kazasız belasız kullanmayı nasip etsin…” notuyla yeni arabasını paylaştı.

Patates, soğana vatanı sattınız diyen AKP'li lüks aracını böyle savundu - Resim: 1

Selmanoğlu'nun paylaşımının altına ''Millete patatese soğana sattınız davayı diyordun. Patates soğan satarak mı aldın bunu?'' şeklinde çok sayıda tepki geldi.

‘DERT OLUYORSA BU SİZE, DERT OLSUN’

Selmanoğlu ise bu tepkilere, paylaştığı yeni bir video ile cevap verdi. Selmanoğlu, kendisini “Belediyeden maaş alıyor” diye eleştirenlere, AKP’nin İstanbul ve Ankara’daki belediyeleri kaybetmesinin ardından yeni araba aldığını vurgulamak için böyle bir paylaşım yaptığını söyledi.

Almanya’da yaşayan Selmanoğlu, büyük bir kariyeri olduğunu da belirttiği cevap videosunda, “Dert oluyorsa bu dert olsun. Siz Müslümanlığı gariban, eşekle deveyle mi görmek istiyorsunuz? Zekatını ödediğim paramla biniyorum. At, avrat silah demiş atalarımız” dedi.