Abone Ol

Paris Hilton öldü(!), arkasından gözyaşı döken ise sadece minik köpeği oldu!!!

Paris Hilton bu sefer de heykeliyle olay oldu. Jet sosyetenin skandal kadını Hilton'un öldükten sonra köpeğiyle birlikte çırılçıplak heykelini yapan heykeltraş Daniel Edwards bu ilginç çalışmasına "Paris Hilton otopsiye hazır" adını verdi.

Paris Hilton öldü(!), arkasından gözyaşı döken ise sadece minik köpeği...

Ünlü heykeltıraş Daniel Edwards Paris Hilton'un ölüler dünyasının da kraliçesi olacağını düşünerek bir heykel tasarladı...

Alkollü araba kullanma suçlarından 45 gün hapis yatacak olan Hilton otellerinin çılgın varisi 26 yaşındaki Paris'in çıplak, bir elinde içki kadehi diğer elinde cep telefonu ile ölmüş halini gösteren bir heykelini yapan Edwards, bunun alkollü araba kullanma konusunda güzel bir uyarı olacağı görüşünde.

Adını 'Paris Hilton'un otopsisi' koyduğu eserini dün New York'ta basına sergileyen Edwards daha öncede ayı postundan yapılmış bir halının üzerinde doğum yapan gerçek boyutta bir Britney Spears, dev bir Fidel Castro kafası ve Katie Holmes ve Tom Cruise çiftinin minik kızları Suri'nin 'ilk dışkısı' eserleri ile adından söz ettirmişti.

Paris'in başında tacı, elinde cep telefonu ve bağırsakları açıkta bir şekilde gösteren heykel yarın Brooklyn New York'ta sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Paris Hilton'un bire bir ölçülerinde yapılan heykeli, otopsiye gitmek üzere hazırlanan cansız bir beden şeklinde tasarlanmış. Başında bir taç olan Hilton masanın üzerinde yatıyor. Kendisi gibi başında bir taç olan köpeği Tinkerbell de Hilton'un bir göğsü üzerinde kederle sahibesine bakıyor.

Hilton'u cansız gösteren bu çarpıcı heykel, sosyal bir amaç için; genç yaşta alkol alışkanlığı edinmenin ve özelikle de içkiliyken araba kullanmanın zararlarını anlatmak amacıyla düzenlenen bir kampanya kapsamında kullanılacak.