Abone Ol

Paratic ile Paranın Konu Olduğu Her Şeyi Öğrenin

Yılın en zengin iş adamları, dünyanın herhangi bir yerinde yapılmış en lüks yatlar, en pahalı oteller, servet değerinde yemekler, oyuncaklar, arabalar, evler ve daha nicesine burada yer verilmektedir.

Paratic ile Paranın Konu Olduğu Her Şeyi Öğrenin

RSS Interactive Ltd. Şti. bünyesinde hizmet veren Paratic, şu an Türkiye'nin en geniş ve güçlü finans sitesi. Finans deyince aklınıza sadece öyle ağır ve sıkıcı konular gelmesin. Paranın söz konusu olduğu her konu, Paratic.com'un da ilgi alanına giriyor demektir.

Örneğin; yılın en zengin iş adamları, dünyanın herhangi bir yerinde yapılmış en lüks yatlar, en pahalı oteller, servet değerinde yemekler, oyuncaklar, arabalar, evler ve daha nicesine burada yer verilmektedir. Bu sayede sadece kendi ülkenizle sınırlı kalmamış oluyorsunuz. Tüm dünyaya açılarak insanların nasıl hayatlar sürdüğünü, nelere ne kadar para harcadıklarını kısacası lüks teriminin sınırının olmadığını görebiliyorsunuz.

Paratic.com Hangi Kategorileri İçeriyor?

Öncelikle şunu söylemeliyiz ki Paratic.com devasa bir arşive sahip. Geniş yazar kadrosu sayesinde her gün yeni yazılar yayınlanıyor. Eğer yakından takip ediyorsanız, siteye her girdiğinizde yeni bir yazının yayınlanmış olduğunu görürsünüz. Bu da gece gündüz durmadan çalışan bir ekibe sahip olduğunun kanıtı...

Peki Paratic.com hangi kategorilerde yazılar paylaşıyor? Bu sorunun cevabı gerçekten de çok geniş. Nereden başlasak ki anlatmaya! Öyle bir platform yapmışlar ki başka hiçbir siteye gerek duyurmuyor. Bilgisayara oturduğunuzda veya elinize telefonunuzu aldığınızda direkt burayı ziyaret etmeniz yeter de artar bile. İhtiyacınız olan her türlü bilgiyi bulabileceğiniz kocaman bir ansiklopedi veya finans dergisi diyebiliriz. Şimdi dilerseniz hangi kategorilerde yayın yapıyorlarmış tek tek öğrenelim.

Türkiye'nin Para Portalı sloganıyla çıktığı yolda her geçen gün zenginleşen ve ağını genişleten Paratic.com 11 ana kategoriye sahip. Bunlar; galeriler, girişimcilik, haberler, videolar, testler, yaşam, kişisel gelişim, bankalar, yatırım, listeler ve sektörel olmak üzere 11 ana başlıktan oluşuyor. Bunların da alt kolları olan 48 kategori daha var. O alt kategoriler ise gerçekten harika! Film listeleri, araba modelleri, ek iş fikirleri, manzara fotoğrafları, kitap listeleri, sektör haberleri, başarı hikayeleri, kimdir kategorisi, hobi, eğlence, kültür-sanat, banka kredileri, hayvanlar alemi, güncel karikatürler ve daha nicesi... Saymakla bitecek gibi durmuyor, en mantıklısı siz ilk fırsatta bu harika oluşumu ziyaret edin ve keşfinizi kendiniz yapın.

Öyle ki; Paratic Instagram Hesabı ile sizi kendine çeken bir güzelliğe sahip. En başarılı finans sitelerinden biri olan Paratic.com'un her yazısı büyük bir okuyucu kitlesine ulaşıyor ama bazıları diğerlerinden daha ön planda yer alıyor. Örneğin; ek iş fikirleri bunlardan bir tanesi. Aile ekonomisine katkı sağlayacak tasarruf önerileri, evde kendi imkanlarınızla para kazanmanızı sağlayacak küçük işler, yeni iş kurmak isteyenlere öneriler, KOBİ'lerin izleyeceği yollar burada enine boyuna anlatılmış. Özellikle ev kadınlarından gelen övgü dolu yorumlar, Paratic'in ne kadar doğru bir yolda olduğunu gösteriyor.

Akla hiç gelmeyen para kazanma yollarıyla insanların ufkunu açarak, vizyonunun gelişmesini sağlıyor. Üstelik Paratic Resmi Facebook Sayfası üzerinden sorularınızı ileterek verecekleri tavsiyeleri de alabilirsiniz. Ülke ekonomisinin gittikçe kötüye gittiği şu günlerde aslında hepimizin biraz da olsa tasarruf etmesi, satın almak yerine kendi yaptığımız ürünleri kullanması, imkanımız varsa ev ekonomisine katkı sağlayacak şeyler yapması gerekmez mi? Eğer aklınızda bu tarz işler yapmak var ve ne yapacağınızı bilmiyorsanız, başka yerde hiç vakit kaybetmeyin. Direkt Paratic.com Ek Gelir-Ek İş bölümünü açın ve size uygun olan bir fikirle işe koyulun! Bu kategoride herkese uygun bir iş fikri muhakkak bulunuyor. Kim bilir belki siz de küçük bir girişimci olarak başladığınız yolda, günün birinde dünyanın en zenginleri arasına adınızı yazdırırsınız!