Abone Ol

Paramparça 59. bölüm 2. fragmanı yayınlandı mı? izle

Star TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Paramparça 59. Bölüm fragmanıyla hiç hız kesmeden geliyor. Dizinin bu haftaki bölümünde neler olacak?

Paramparça'da Deniz'e şok üstüne şok

Star TV'nin sevilen ve izlenen dizisi Paramparça 59. Bölümüyle 28 Mart Pazartesi günü ekranlara gelecek. Hazal ve Cansu'nun doğum gününe giden Deniz, annesinin fotoğrafını gördükten sonra neler olacak? Paramparça 59. Bölüm fragmanı'nı detaylarda bulabilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Dilara, oğlu Demir’i kucağına alırken, Cihan, Harun’un bebeğine babalık yapmanın burukluğunu yaşar. Ozan ise bebeği asla kabullenmez. Rahmi Bey, Cihan’a Deniz’in yalıya gelip paraları suratına fırlatmasının nedenini anlatır ve Deniz’in annesi Nergis ile ilgili bildiği tüm gerçekleri Cihan’a açıklar. Ozan ise Cihan’ın Zeynep’i kendisinden uzak tutmak için yüklüce bir para verdiğini öğrenir. Ozan bu duruma ne kadar inanmak istemese de kendini büyük bir çıkmazda bulacaktır.

DENİZ'E BÜYÜK ŞOK!

Hazal, terapisti Ayşe’yi görmeye kliniğe gider. Aynı dakikalarda Harun da Ayşe’yi ziyaret için kliniktedir. Hazal, Cansu ve Deniz’i ayırmaya kararlıdır. Fırsat ise ayağına gelir. 18’inci doğum günü için Ece Seçkin’in sahneye çıktığı ihtişamlı bir parti veren Hazal, Cansu için hayat boyu unutamayacağı bir hediye planlamıştır...