Abone Ol

Paramparça'dan ayrılan Şükran Ovalı hangi diziyle ekranlara dönüyor?

Reyting canavarı Sina Koloğlu familyadaki süpriz ismi açıkladı. İşte o isim...

Paramparça'dan ayrılan Şükran Ovalı hangi diziyle ekranlara dönüyor?

Temmuz ayında İzmir’de çekimlerine başlanacak olan Uğur Yücel’in yeni dizisi ‘Familya’nın sürpriz oyuncusu belli oldu. Reyting canavarı Sina Koloğlu familyadaki süpriz ismi yazdı. İşte o yazı:

Paramparça'dan ayrılan Şükran Ovalı hangi diziyle ekranlara dönüyor? - Resim: 1Paramparça dizisinin yapımcısından Şükran Ovalı açıklaması

Temmuz ayında İzmir’de çekimlerine başlanacak olan Uğur Yücel’in yeni dizisi ‘Familya’nın sürpriz oyuncusu belli oldu. ‘Paramparça’ dizisinde psikiyatrist Ayşe rolüyle diziye veda eden Şükran Ovalı. ‘Paramparça’ dizisine zaten bu şartlarla dahil olmuştu. Yani, yeni sezonda yeni dizisine başlayacaktı ve kısa bir süreliğine ‘Paramparça’yı ziyaret etmişti!


Uğur Yücel hangi rolde?

‘Familya’ dizisinin hikayesi 2002 yılında Dünya Kupası’daki Türkiye - Senegal maçında İlhan Mansız’ın attığı golle başlıyor. Herkes büyük bir sevinç yaşarken, hikayede yer alan aile, en acı anını yaşıyor ve dağılıyor. Yücel bu olaydan 14 yıl sonra aileyi yeniden toparlamak için uğraş veren bir baba rolünde. Uğur Yücel dizide ailenin babası iki kızı ve iki erkek çocuğu var.

Torun rolü kime?

Uğur Yücel’in torunu rolünde yıldızı parlayan bir küçük oyuncu var; Berat Efe Parlar. ‘İftarlık Gazoz’daki oyunculuğuyla büyük beğeni alan Parlar’ın bu dizideki performansı merakla bekleniyor.

ANLAŞMANIN SON DİZİSİ

Kıvanç Tatlıtuğ’un kasımda ayında ekrana gelmesi beklenen ve başrolünü Tuba Büyüküstün’le paylaşacağı dizinin adı belli oldu; ‘Kod Adı Siyah Beyaz’. Projenin bir diğer özelliği oyuncunun star TV’yle üç yıllık anlaşmasının son işi olması.

Üç yıl için 2 milyon aldı

Star TV, Kıvanç Tatlıtuğ’la üç yıllık anlaşma yapmış karşılığında 2 milyon TL ödemişti. Bu kapsamda ‘Kurt Seyit Şura’ çekilmişti. Beklenen olmamış ve Tatlıtuğ ‘bir süre dizi çekmeyeceğini’ açıklamıştı. Şimdi oyuncu ikinci dizisini çekmeye başladı. Diğer dizisinde olduğu gibi bu işi de ay yapım’la çekiyor.

Başlamadan basında yönetmen konusunda sorunlar çıktığı yönünde haberler yer aldı. Diziyi Ali Bilgin’in çekmesine karar verilmişti. Ancak Tatlıtuğ’un Ali Bilgin’le değil, ‘Kuzey Güney’deki Mehmet Ada Öztekin’le çalışmak istediği söylentileri çıktı. Öztekin Kanal D’de yayınlanacak ‘Bodrum Masalı’ dizisini çekiyor. “Öztekin diziden ayrılacak mı?” diye sordum, “Öyle bir şey yok” yanıtını aldım. Tatlıtuğ’un ayrıca Ali Bilgin’le çok iyi anlaştığı yolunda bilgiler de elime ulaştı.

İlla Osmanlı olacak!

TRT’nin 15 Temmuz’da başlayacak Yeşilçam komedisi ‘Hangimiz Sevmedik’in fragmanları dönüyor. ‘Bizim Aile’ mi ‘Neşeli Günler’ mi? Gül Onat (Adile), Altan Erkekli (Münir), Selen Soyder (Itır), Cam Yaman (Tarık), Cengiz Bozkurt (Şener), Mehtap Bayri (Ayşen) olarak karşımızda. Dönen fragmandan bir kare Şener (Cengiz Bozkurt) “Osmanlı hayranı bir Afrikalı Dem Baba Mustafa’yım” diyor. Yine araya ‘Osmanlı’yı sıkıştırmışlar. TRT olunca öyle de bir ön yargı olmuyor değil! Şunu söyler, şunu bilirim; iyi oynadıktan sonra kopya da olsa, taklit de olsa izlenir. Dizinin senaryosunu TRT’nin sevilen dizilerinden ‘Elde Var Hayat’ın yazarları yazıyor; Alphan dikmen ve Başak Angigün. Yönetmen de ‘Kiralık aşk’ı uzun süre yönetmiş olan Metin Balekoğlu. Yani bu ekipten iyi iş çıkması sürpriz değil.