Abone Ol

Son dakika... Paramparça 59. bölüm fragmanı yayınlandı! Neler olacak. Dizi izle

Harun Dilara'nın çocuğunu doğurduğunu öğrenince çılgına dönüyor. Hazal'ın hain planı karşısında Cansu ne yapacak?

Paramparça'da şok üstüne şok.. Harun Dilara'nın peşinde

Paramparça dizisinin 59. bölüm fragmanı yayınlandı.. Paramparça yeni fragmanda şok! Harun bebeğin babasının kendisi olduğunu öğreniyor. Candan Dilara'yı öldürmeye teşebbüs ediyor. Peki Dilara'ya ne olacak? Ayşe ve Cihan arasında neler yaşanacağı ise büyük merak konusu... İşte 28 Mart Pazartesi ekrana gelecek olan Paramparça 59. yeni bölüm fragmanı ve son bölümden detaylar...

PARAMPARÇA 59. BÖLÜM YENİ FRAGMANI

Paramparça 58. son bölümde heyecan dorukta! Dilara, oğlu Demir’i kucağına alır. Bebeğin aileye katılması aile bireyleri tarafından farklı farklı karşılanır. "Düşmanımın çocuğuna babalık yapacağım" diyen Cihan, Harun’un bebeğine babalık yapmanın biraz da olsa burukluğunu yaşamaktadır.

MAİDE BEBEĞİN BABASINI ARAŞTIRACAK MI?
Maide ise Dilara'nın doğum yaptığını öğrenir ve bebeğin Harun'dan olabileceğinden kuşkulanmaya başlar. Diğer yandan Rahmi Bey, Cihan’a Deniz’in annesi Nergis ile ilgili bildiği tüm gerçekleri açıklar. Deniz’in yalıya gelip paraları suratına fırlatmasının nedenini anlatır. Peki bunu öğrenen Cihan'ın Deniz'e karşı tutumu değişecek mi?

OZAN BEBEĞİ İSTEMİYOR
Demir bebekle ilgili en büyük tepkiyi Ozan verir. Bebeği asla kabullenemez. Ozan içinse Zeynep konusu yeniden açılır. Cihan’ın Zeynep’i kendisinden uzak tutmak için yüklüce bir para verdiğini öğrenmiştir. Zeynep'in parayı kabul ettiğini öğrenen Ozan şoke olur. Hazal ise terapisti Ayşe’yi görmeye kliniğe gitmeye devam etmektedir. Ayşe'ye “Annemle babam formaliteden evliler” diyen Hazal farkında olmadan Ayşe'nin Cihan hakkında umutlanmasına mı neden olacak? Kliniğe gittiği bir gün aynı esnada Harun da Ayşe’yi ziyaret için klinikte bulunmaktadır. İkilini karşılaşmasında neler yaşanacak?

Öte yandan Hazal, Cansu ve Deniz’i ayırmaya kararlıdır. Bunun için ilk fırsat ayağına gelmiştir. 18’inci doğum günü için Ece Seçkin’in sahneye çıktığı ihtişamlı bir parti vermeye karar verir. Ancak Hazal'ın planına göre bu parti Cansu için hayat boyu unutamayacağı bir hediye olacaktır. Peki o partide neler olacak? Hazal'ın bu planı tutacak mı? Yeni bölümden ipuçlarının yer alacağı Paramparça 59. bölüm yeni fragmanını sitemizden izleyebilirsiniz.

Cihan karakola gittiğinde büyük şok yaşar. Çünkü Hazal yine yalan söylemiş iddia ettiğinin tersine müzik dükkanının sahibine kendisi saldırmıştır. Böylece Hazal’ın büyük yalanı ortaya çıkmış ve Cihan sinirden çılgına dönmüştür. Cihan’ın öfkesinden korkan Hazal, Emrah’tan yardım isteyip kaçmasına rağmen yakalanır. Artık bu son olaydan sonra Cihan, Hazal'ı, psikiyatrist Ayşe'ye götürür. Hazal, Ayşe ile yüz yüzedir ancak farkında olmadan en büyük aile sırlarından birini vermiştir. Harun ise Dilara’yı aklından bir türlü çıkaramamaktadır. Ancak Candan ile hesaplaşması henüz bitmemiştir. Bunun için de eline bir koz geçer. Candan’ın sahip olduğu en önemli şeyi alacaktır.

Cihan ile Ozan arasındaki ipler tamamen koparma noktasına gelmiştir. Deniz, annesi Nergis’in, Rahmi Bey’den aldığını sandığı paranın peşine düşer. Deniz bu yüzden evlerini satmaktan başka çare bulamamıştır. Evlerini satan Deniz, parayı Rahmi Bey’e getirir. Bu arada Cihan hayretle Deniz ve Rahmi Bey arasındaki konuşmaya tanık olmaktadır. Ancak bir erkek çocuk sahibi olmaya hazırlanan Dilara’nın çığlığı ile herkes kala kalmıştır.