Abone Ol

Paramparça 56. bölüm 2. fragmanı yayınlandı mı?

Paramparça dizisi 56. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Harun, Cihan’la yeniden evlenen Dilara’dan artık vazgeçecek mi? Maide’nin yeni planı ne?

Paramparça'da Maide'nin sinsi planları

Başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay’ın paylaştıkları, senaryosu Yıldız Tunç’a, yönetmenliği ise Altan Dönmez’e ait‘Paramparça’nın dün akşam (Pazartesi) yayınlanan 55’inci bölümü büyük sürprizlere sahne oldu.

CİHAN VE DİLARA EVLENDİ, HARUN YIKILDI

Harun, nikah odasına gelerek Dilara’ya bir defter verdi. Cihan ve Dilarayeniden evlendi. Harun, öfke krizi geçirdi ve Veli Baba’nın mekanının altını üstüne getirdi.

Paramparça 56. bölüm 2. fragmanı yayınlandı mı? - Resim: 1Paramparça 56. bölüm fragmanı

Maide, hastaneye Candan’ın yanına gitti. Cihan, silahının kayıp olduğunu öğrendi. Nergis, Cansu ile konuşarak Deniz’den ayrılmasını ima etti. Özkan, Cihan’ın silahını almak için Harun’un evine girdi. Hazal yalanlarına bir yenisini daha ekledi ve müzik aletleri satıcısının kendisini dövdüğünü söyledi. ‘Paramparça’nın 55. bölümündeki bu anlar #vazgeçemiyorumhashtag’iyle sosyal medyada da çok konuşuldu.

YENİ BÖLÜMDE HEYECAN DAHA DA ARTIYOR

Paramparça 56. bölüm 2. fragmanı yayınlandı mı? - Resim: 2Şükran Ovalı kimdir?

Hazal’ın, dövüldüğünü sanan Cihan ne yapacak? Hazal’ın yalanı ortaya çıkacak mı? Harun, Cihan’la yeniden evlenen Dilara’dan artık vazgeçecek mi? Maide’nin yeni planı ne? Ayşe’yi hangi sürprizler bekliyor? Tüm bu sorular‘Paramparça’nın 7 Mart Pazartesi günü Star’da ekrana gelecek yeni bölümünde yanıt bulacak.