Abone Ol

Paramparça'da Cihan'dan Gülseren'e evlilik teklifi

Paramparça 42. bölümüyle herkesi ekrana kilitleyecek. Cihan ve Gülseren romantik dakikalar yaşıyor. Evlilik kararı alan ikiliye çocukların tepkisi ne olacak? Paramparça 42. bölüm fragmanları ve ayrıntılar haberimizde.

Paramparça'da Cihan'dan Gülseren'e evlilik teklifi

Paramparça yeni bölümde Cihan ve Gülseren evlilik için ilk adımı atıyorlar. Heyecan dolu gelişmelerin yaşanacağı Paramparça 42. bölüm ile 23 Kasım Pazartesi star TV ekranında izleyici ile buluşacak. İşte yeni bölüm fragmanları..


Başrollerini Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay Ebru Özkan, barış falay, Cemal Hünal, Nursel Köse, Cihan Canova, Tolga Tekin, Güneş Emir gibi birbirinden başarılı oyuncuların rol aldığı “Paramparça” ekrana gelen son bölümüyle AB kategorisinde birinci oldu.

AB’de en çok izlenen yapım oldu.

Paramparça, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 6,88 reyting ve yüzde 17,17 izlenme payı ile bu hafta izleyenleri ekran başına kilitledi ve pazartesinin en çok izlenen dizisi oldu.

PARAMPARÇA 41. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cihan ve Dilara boşandıktan hemen sonra, yalıdan gelen haberle sarsılırlar. İçinde bulunduğu çıkmazdan kurtulmaya çalışan Cihan düşmanını araştırırken, bütün kapıların Harun’a çıkması onu iyice tedirgin eder.

Öte yandan Harun’un Dilara’ya karşı küllenen duyguları yeniden alevlenir. Üstelik bu kez karşılıksız da değildir. Dilara ile Harun’un romantik anlarına şahit olan Candan çileden çıkar. Harun’un hedefinde bu kez Candan vardır.

Cihan, Hazal'ı nüfusuna alıyor

Hazal’ın sevilmediğini ve istenmediğini düşündüğünü bilen Cihan onu nüfusuna alır. Ancak bu nüfus kağıdı, Hazal’ın normalleşmesini sağlamak yerine onu daha büyük beklentilerin içine sokar.

Hazal’ın yarattığı sıkıntıların üstesinden gelmeye çalışan Gülseren için sığınacağı tek liman Cihan’dır. Cihan ise bilinmezliğe doğru sürüklenmektedir.