Abone Ol

Paramparça 84. Bölüm fragmanı yayınlandı.. Cansu, bebeği kaçırdı!

Başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban, Barış Falay ve Mine Tugay’ın paylaştığı ‘Paramparça’nın, dün akşam (19 Aralık) yayınlanan 84. bölümü de heyecan dolu gelişmelere sahne oldu.

Paramparça 84. Bölüm fragmanı yayınlandı.. Cansu, bebeği kaçırdı!

Dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban, Barış Falay ve Mine Tugay’ın paylaştığı ‘Paramparça’nın, dün akşam (19 Aralık) yayınlanan 84. bölümü de heyecan dolu gelişmelere sahne oldu.

CİHAN, HARUN’UN KOZUNU ELİNDEN ALDI

Cansu, Emre bebeği kaçırdı ve Hazal’a geldi. Cansu’nun garip davranışlarından korkan Hazal, şaşkınlığını atlattıktan sonra ailesine haber vermek istedi ama Cansu ona engel oldu. Emre’nin annesini televizyonda gören Dilara, bebeği kaçıranın Cansu olduğunu anladı ve Cihan’a haber verdi. Emre bebek gece ateşlendi. Cansu ve Hazal onu hastaneye götürdü. Aynı anlarda Cihan, Dilara ve Deniz, Hazal’ın evine geldi. Evde derece aleti ile bebek havlusu bulan Dilara, Emre’nin hasta olduğunu anladı ve eve en yakın hastaneye gittiler. Cihan, Dilara ve Deniz, düşündükleri gibi onları hastanede buldu ve eve döndüler. Sabah da bebeği ailesine teslim ettiler. Emre’den ayrılan Cansu büyük bir üzüntü yaşadı. Refik Müdür, Mithat’tan Hazal’dan ayrılmasını istedi. İşiyle aşkı arasında kalan Mithat, bir aldatma oyunu planladı ve Hazal’la ayrıldılar. Aldatıldığını sanan Hazal yıkıldı. Ozan, Asuman ve Candan’la ilgili şüphelerini Rahmi Bey’e anlattı. Rahmi Bey, Özkan’la birlikte araştırma yaptı. Candan ve Asuman’ın gece kulübündeki görüntülerini dikkatle izleyen Ozan, ikilinin elmas kaçakçılarına kuryelik yaptığını anladı.


Yalıya gelen Dilara, karşısında Damir’i yanında da Alaz’ı gördü ve büyük bir korku yaşadı. Damir tehditkar tavırlarının ardından yalıdan ayrıldı. Bu sırada Dubrovnik’te olan Harun, Hırvat polislerince gözaltına alındı. Dilara, Alaz’ı da alıp Cihan’ın evine gitti. Harun serbest kaldı ve İstanbul’a döndü. Yalıda Dilara ve Alaz’ı bulamayan Harun, öfkeyle Cihan’ın evine geldi. Harun ve Cihan şiddetli bir şekilde tartıştı. Harun, Dilara’yı; Ozan’ın babası olduğunu Cihan’a söyleyeceğini ima ederek eve dönmesi için tehdit etti. Cihan gerçeği bildiğini söyledi, Harun şoke oldu. Harun, Ozan’ın ofisine geldi, karşısına çıktı ve ona ‘Sana söylemem gereken bir şey var ‘dedi.

Paramparça’nın 84. bölümündeki bu sahneler #sendenbaşka hashtag’iyle sosyal medyada da çok konuşuldu.