Abone Ol

Paramparça 82. bölüm fragmanı yayınlandı! Ozan'ın babası kim?

Paramparça'nın dün akşam ekrana gelen son bölümünün hemen ardından yayınlanan yeni bölüm fragmanı ile izleyicilerine sürprizlerle dolu gelişmelerin sinyalini verdi.

Paramparça 82. bölüm fragmanı yayınlandı! Ozan'ın babası kim?

Paramparça 82. bölüm fragmanı yayınlandı! Ozan'ın babası kim?Paramparça dizisi dün akşam ekrana gelen bölümüyle nefes kesen sahneleri ekrana taşıdı. Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay’ın başrollerini paylaştığı dizinin son bölümünde Dilara, Asuman ve Harun arasındaki ilişkiyi öğrenince boşanma kararı aldı. Finale doğru yalıyı basan adamlar, Alaz'ı kaçırdı. Olaylı son bölüm ardından kısa bir süre sonra Paramparça 82. bölüm fragmanı yayınlandı. Paramparça'nın yeni fragmanına Dilara'nın itirafı damga vurdu.

Dün izleyicilerinin karşısına çıkan 81. bölümde Cansu'nun komadan çıkması, aile üyelerini sevindirirken Dilara'nın öğrendiği gerçek dengeleri alt üst etti. Harun ve kardeşi arasındaki ilişkiyi öğrenen Dilara, boşanma kararı aldı. Kadroya dahil olan yeni isim ise şaşırttı. Olayların ardı arkasının kesilmediği son bölümden sonra yayınlanan 82. bölüm fragmanı ise bomba bir soru işareti doğurdu: Dilara'nın mektup yazdığı ve yıllardır sakladığı gerçeği itiraf ettiği kişi kim? Ozan'ın babası kim?

Paramparça 82. Bölüm Fragmanı