Abone Ol

Paramparça 80. Bölüm fragmanında Cansu ve Burhan Bey ölecek mi?

Cansu ve Burhan Bey ölecek mi? Maide’ye ne olacak? Cihan’ı neler bekliyor? Dilara ve Harun arasında neler yaşanacak? Asuman sinsi planlarına devam edecek mi?

Paramparça 80. Bölüm fragmanında Cansu ve Burhan Bey ölecek mi?

MAİDE HANIM HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ

Hazal, Özgür’ü öldürmek suçlamasıyla tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Keriman, perişan haldeki Rahmi Bey’i evine götürdü ve pirüpak hale getirdi. Rahmi Bey, ortadan kaybolduktan sonra nerede olduğunu, neler yaptığını Keriman’a anlattı. Maide’nin sahte bıçağı gönderdiğini Harun’un bildiğini anlayan Dilara ile Harun’un arası iyiden iyiye açıldı. Mithat, Özgür’ün yaşadığını ortaya çıkardı ve Cihan’a haber verdi. Cihan, Ozan ve Yıldırım, Özgür’ün annesini buldular. Vildan önce inkar etse de, sonrasın da oğlunun yaşadığını ve işin arkasında Maide’nin olduğunu itiraf etti. Ardından da polise gidip, ifade verdi ve Hazal cezaevinden çıktı. Elmas kaçakçıları Asuman ve Candan’ın peşine düştü. Büyük badireler sonunda elmasları kaçakçılara veren Asuman ve Candan rahat bir nefes aldı. Tüm telkinlere rağmen bebeğinden vazgeçmeyen Cansu, bir oğlu olacağını öğrendi ve bebeğine daha da bağlandı. Hatice, Harun’un ofisine geldi ve Dilara ile Maide arasında yaşananları anlattı. Hatice’nin anlattıklarından etkilenen Harun, Maide’yi bakım evinden çıkardı. Yaptıklarından pişman olan Maide, her şeyi itiraf ederek kayda aldı. CD’yi bir zarfa koyup Hatice’ye veren Maide, ona zarfı Dilara’ya teslim etmesini söyledi.

Hatice evden çıktı. Bu sırada Hazal geldi ve Maide’den yaptıklarının hesabını sordu. Maide astım krizine girdi. Hazal, Maide’nin oksijen tüpünü onun erişmekte zorlanacağı bir yere bıraktı ve gitti. Deniz’le buluşmak üzere evden çıkan Cansu’yu takip eden Burhan, onu arabasına davet etti. Burhan, seyir halindeyken Cansu’ya Cihan’ı kötüledi. Cansu sinirlendi ve kapıyı açmaya çalıştı. Paniğe kapılan Burhan direksiyon hakimiyetini kaybetti ve araba uçuruma yuvarlandı.

Cansu ve Burhan Bey ölecek mi? Maide’ye ne olacak? Cihan’ı neler bekliyor? Dilara ve Harun arasında neler yaşanacak? Asuman sinsi planlarına devam edecek mi?

Tüm bu sorular ve daha fazlası, ‘Paramparça’nın 14 Kasım Pazartesi akşamı, saat 20.00’de Star’da ekrana gelecek 80. bölümünde yanıt bulacak. Heyecanın daha da artacağı ve yine nefeslerin tutularak izleneceği yeni bölümde, birbirinden çarpıcı gelişmeler yaşanacak.