Abone Ol

Paramparça 66. yeni bölüm fragmanı heyecanlandırdı!

Paramparça dizisi yeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Heyecan dolu son bölümün ardından ekrana gelen Paramparça 66. yeni bölüm fragmanı izleyiciyi meraklandırdı... Fragmanı ve detayları haberimizde...

Paramparça 66. yeni bölüm fragmanı heyecanlandırdı!

Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, Paramparça dizisinin 66. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. star’da, Pazartesi akşamları ekrana gelen, Başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve barış falay’ın paylaştığı, senaryosu Yıldız Tunç’a, yönetmenliği ise Altan Dönmez’e ait ‘Paramparça’ 66. yeni bölümüyle 16 Mayıs 2016 Pazartesi akşamı saat 20.00'da Star'da ekrana gelecek.

Mahkemesi görülen Dilara’nın davasına şahit olarak Ozan’ın adının okunması mahkeme salonunda soğuk duş etkisi yaratır. Dilara tutuklanarak cezaevine götürülür. Cansu perişanken, Hazal yine kendi çıkarlarının peşindedir.

Harun, Candan’ı bulur ve Dilara ile ilgili kaydı kendisine vermesi ve şikayetinden vazgeçmesi için tehdit eder. Candan bunu da kullanır ve Ozan’a Harun tarafından tehdit edildiğini söyler. Ozan bu kez Candan’ın yanından hiç ayrılmayacaktır...

Aynı günlerde Ayşe, işe ihtiyacı olduğunu söyleyen hastası Hatice’yi, Maide Hanım ile tanıştırmak için eve götürür. Oysa ikilinin tanışıklıkları çok eski yıllara dayanmaktadır ve  Ayşe bu durumdan asla haberdar olmamalıdır.

Öte yandan, Demir Alaz’ın kendi oğlu olduğunu ve çok büyük bir hata yaptığını anlayan Harun, Dilara’dan özür dilemek ister ancak Dilara affetmez. Çaresiz kalan Harun, oğlunu görmek için gizlice yalıya gider. Tam o sırada Cihan da Cansu ile birlikte Demir Alaz’ı almaya gelmiştir...

PARAMPARÇA 65. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?


Kim vuruldu?
Dilara’nın Harun ile görüştüğünü öğrenen Cihan öfkeden deliye döner. Dilara, Cihan’ın ısrarlı aramalarına yanıt veremez çünkü, o da aynı saatlerde Candan’ın evindedir. Candan’a Ozan’dan uzak durmasını söyler ve gözdağı vermek için silahını Candan’a doğrultur. O sırada Ozan da eve gelir ve silahın ateş almasıyla olayların seyri değişir.

Dilara hapiste!
Sırtından hançerlendiğini düşünen Cihan, Cansu’nun tüm engelleme çabalarına karşı Dilara’yı evden kovar. Dilara’ya bir darbe de Harun’dan gelir. Harun, Demir Alaz’ın kendi oğlu olmadığını söyler. Dilara için her şey gittikçe zorlaşırken, polislerler Dilara’yı almak için eve gelmiştir. Dilara çok büyük bir suçla itham edilmektedir; üstelik aleyhinde tanıklık yapacak kişi, herkesi şoke edecek bir isimdir.