Abone Ol

Paramparça 49. Bölüm fragmanında yumruklar konuşuyor

Başrollerini Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay, Ebru Özkan ve Barış Falay’ın paylaştığı Paramparça dizisi son bölümüyle yine şok etti. Dizinin sevenleri Paramparça yeni bölümde neler olacağını merak ediyor. Paramparça 49. Bölüm Fragmanı izle.

Paramparça 49. Bölüm fragmanında yumruklar konuşuyor

Pazartesi akşamları Star TV ekranlarında gösterilen Paramparça dizisinin son bölümü yine izleyenleri ekran başına kilitledi. Diziyi izleyenler şimdi yeni bölümde neler olacağını merak ediyorlar.

Elbette bunun cevabını öğrenmek için Paramparça 49. bölümü beklemeleri gerekiyor. Peki; Paramparça 49. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

PARAMPARÇA 48. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Paramparça 49. Bölüm fragmanında yumruklar konuşuyor - Resim: 1Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay'ın öpüşme krizi

Star TV'de 11 Ocak 2016 Pazartesi ekrana gelen Paramparça 48. bölümde yine heyecan dolu dakikalar yaşandı. Hamileliğini herkesten saklayan Dilara’nın ultrason resimlerini tesadüfen bulan Cihan, soluğu Dilara’nın yanında alır. Artık ilişkilerdeki tüm dengeler değişecektir. Çocuğu aldırmak için kanuni süreyi geçen Dilara artık bir karar vermek zorundadır.

Gülseren’e karşı olan hisleri yeniden alevlenen Özkan, Gülseren ve Cihan arasındaki gerginlikten cesaret alarak umutlanır.

Paramparça 49. Bölüm fragmanında yumruklar konuşuyor - Resim: 2Nurgül Yeşilçay'dan sonra Paramparça'da ne olacak?

Gülseren ise yaşadığı bütün sıkıntıların patlamasını hiç beklemediği bir şekilde yaşar. Rastgele tanık olduğu bir olaya kayıtsız kalamaz ve başı derde girer.

Dilara’ya bir türlü ulaşamayan ve onu artık tamamen kaybettiğine inanan Harun, tüm bu olanların sorumlusu olarak gördüğü Candan’ın peşine düşer. Candan, Yıldırım ve Cihan’ın koruması altında olmasına rağmen, hiç beklemediği bir yerden darbe alır. Candan ölümle burun burunadır..

Paramparça 49. Bölüm fragmanında yumruklar konuşuyor - Resim: 3Nurgül Yeşilçay, pozlarıyla Instagram'ı salladı!