Abone Ol

"Pantolonuna patlıcan mı koyuyor ?" Erol Büyükburç'u seksüel açıdan çökertmeye çalışan kim ?

Bir dergiye vitrin pozu veren Erol Büyükburç, hakkında çıkan ilginç iddiaları anlattı.

"Pantolonuna patlıcan mı koyuyor ?" Erol Büyükburç'u seksüel açıdan...

Etrafınızdakiler, yaşamınızı sanki bir mağazanın vitrinine bakarmışçasına izlese ne yapardınız? Erol Büyükburç gerçek bir vitrinde objektiflere poz verdi ve sürekli izleniyor olmanın yarattığı duyguları Elele okurlarıyla paylaştı.

Pantolonuma patlıcan koyuyormuşum
* Vitrinde yaşamaya "yıldız sorumluluğu" diyebiliriz. İnsanlara hep yakın olmuşumdur. Hiç öyle bodyguard'larla dolaşmadım, insanların bana kötü bir şey yapacaklarını düşünmedim. Heyecanlı hayranlarıma sükunetle yaklaştım hep.

* Ama kimi zaman basında çıkanlar beni üzdü ve endişelendirdi. Mesela bir dönem bir asparagas çıkmıştı, konserimden sonra kızları almışım "miki filmi" izlettirmişim efendim! Bir grup kızla resmimi çekip altına böyle yazmışlar. Tabii o fotoğrafta olan kızların anneleri babaları beni buldular, biri avukattı, bu olayı ciddi ciddi ele aldı ve o yazan kişiye dava açtı. Bana da bilgi verdi. Ne kadar sevimsiz.

* Sonra, ben güya pantolonuma patlıcan koyuyormuşum! O zamanlar dar pantolon vardı, dar pantolon giyiyorduk, o kadar yani! Ben böyle bir şeye tenezzül eder miyim? Üstüme yapıştı bu laf. Bunu yazan, kadınlar tarafından beğenilmemden dolayı beni seksüel açıdan çökertmeye çalıştı herhalde. Şöhretin bende açtığı geçmişten kalma yaralarımdan biri budur. O kadar gına geldi ki bu durumdan, dedim ki kendi kendime; "Şu patlıcanın bir resmini çekeyim de bu yalanı yazana göndereyim! Patlıcan mı değil mi görsün!"

* Hayatım boyunca en hassas davrandığım şey kızlarla olan ilişkim oldu. Çünkü iftira atılmasından korktum. Her şey olabilir, bir gün çıksa "Erol Büyükburç beni iğfal etti" dese, ayıkla pirincin taşını! Bu hayatımı kısıtladı biliyor musunuz? Hayatımın en büyük eksiği budur; dilediğimce flört edemedim. Hakkınızda bir şey uydurulmasın diye rahat rahat yaşayamıyorsunuz her şeyi. Çünkü bir laf edildiğinde, doğru da olsa iftira da olsa akıllarda kalıyor ve temizleyemiyorsunuz. Ama ben vizyoner bir insanım, hayatımı, kimliğimi hep yenilikler üzerine kurdum.