Abone Ol

Panpiş yeni klibinde iç çamaşırı giymedi mi?

VİDEO- Sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yapmış olduğu paylaşımlarla çok konuşulan Hilal Cebeci son video klibi ile yine adından sıkça söz ettireceğe benziyor.

Panpiş yeni klibinde iç çamaşırı giymedi mi?

Panpiş yeni klibinde iç çamaşırı giymedi mi? İşte o klip... VİDEO

Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden takipçileriyle paylaştığı özel fotoğraflarıyla uzun süre gündemde kalmayı başaran seksi şarkıcı Hilal Cebeci, son klip çalışması 'Özür Dilersen'i Twitter üzerinden panpişlerinin beğenisine sundu.

Klipte seksi ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Hilal Cebeci, klibinin an ve an işleyişini Twitter'dan paylaşmayı da ihmal etmedi. Çekiminden, montajına kadar her anı sevenleriyle paylaşan Cebeci'ye yine erkek hayranları (panpişleri) büyük ilgi gösterdi.

İÇ ÇAMAŞIRI GİYMEDİ Mİ?

Cebeci'nin videosunu izleyen takipçileri klibi izledikten sonra Twitter'da seksi şarkıcının iç çamaşırı giymediğine dair tweetler atmaya başladı. Takipçilerin gözünden kaçmayan bu detay Hilal Cebeci'nin unutkanlığı olarak yorumlandı.

ARKADA UNUTULAN SU ŞİŞESİ

Güzelliği ve seksiliği ile çekim ekibini büyüleyen Cebeci, dans sahnesinde arkasında unutulan su şişesine engel olamadı. Unutulan su şişesi Hilal Cebeci'yi de isyan ettirdi ve "40 kişiyiz bir şişeyi göremedik" diye isyanını twitter'dan da paylaştı..

Hilal Cebeci şu an Twitter'da 1 milyon takipçiyi geçmiş durumda.

Panpiş yeni klibinde iç çamaşırı giymedi mi? İşte o klip... VİDEO

Hilal Cebeci'nin nefes kesen samba dansı!.. VİDEO

HİLAL CEBECİ’DEN LAHMACUN SERVİSİ! FOTO GALERİ

Hilal Cebeci’nin seksi oryantal dansı!.. VİDEO

HİLAL CEBECİ’DEN PAMELA ANDERSON POZLARI! FOTO GALERİ

HİLAL CEBECİ’DEN SUNİ TENEFFÜS DERSİ! FOTO GALERİ