Abone Ol

Özlem Yılmaz'ın evliliğini set aşkı mı bitirdi?

"Kara Ekmek" dizisinin Asiye'si Özlem Yılmaz , önceki gün tek celsede boşandı. 

Özlem Yılmaz'ın evliliğini set aşkı mı bitirdi?

Kısa bir süre önce magazin objektiflerine set arkadaşlarıyla samimi pozları yansıyan Özlem Yılmaz'ın Anıl İlter ya da Ushan Çakır'la olan yakınlaşmasının bu ayrılığa sebep olduğunu konuşuluyor.

Özlem Ayar, 25 Ekim 2013'te nikah masasına oturduğu hukukçu Ahmet Ayar'la boşanmak için avukatı aracılığıyla 13 Nisan 2015'te mahkemeye başvuruda bulundu. Bakırköy Aile Mahkemesi'ne dava dilekçesi ulaşan oyuncu, şiddetli geçimsizlik nedeniyle anlaşmalı boşanma davası açtı. Yaptıkları protokole göre taraflar karşılıklı olarak nafaka ve tazminat talebinde bulunmadı. Özlem Ayar ve eşi imzaladıkları protokolde tüm ev eşyaları ve ziynetleri de anlaşarak kendi aralarında paylaştıklarını belirtti. Bakırköy 4'ncü Aile Mahkemesi'nde önceki gün görülen duruşmaya bizzat katılan çift, hakimin barışmalarını teklif etmesi üzerine "Barışma şansımız yok, boşanmakta kararlıyız" dedi. Hâkim çiftin boşanmasına karar vererek duruşmayı sonlandırdı.

Özlem Yılmaz kısa bir süre önce Sözcü Gazetesinde çıkan bir haberde Anıl İlter ve Ushan Çakır'la samimi bir şekilde görüntülenmişti. 2015 Şubat ayında çekilen fotoğraflarla ilgili olarak Özlem Yılmaz “Set arasındayız” açıklamasında bulunmuştu. Yılmaz'ın kafasındaki bereyle yüzünü kapatıp tanınmamaya çalışması dikkatlerden kaçmayan bir ayrıntıydı. Alışveriş boyunca Özlem Yılmaz, Anıl İlter ile Ushan Çakır’la oldukça samimi görünmesi kafalarda soru işareti bırakmıştı. Şimdilerde Özlem Yılmaz'ın bu ikiliden biriyle yaşadığı yakınlaşmadan dolayı evliliğinin bittiği konuşuluyor.

Kara Ekmek'in Asiye'si Özlem Yılmaz kimdir?