Abone Ol

Özlem Tekin Ankara'da coştu, frikik üstüne frikik verdi!!!

Yırtık file çorabı ve süper mini kıyafetiyle sahneye çıkan Tekin, birbirinden hareketli şarkılarını söylemeye başlayınca olanlar oldu. Mini eteği iyice beline doğru kayan Tekin'in siyah iç çamaşırı da gözler önüne serildi.

Özlem Tekin Ankara'da coştu, frikik üstüne frikik verdi!!!

Türk Rock Müziği'nin en ünlü ismi Özlem Tekin, Ankara'da düzenlenen Saklıfest Rock Festivali'nde, kelimenin tam anlamıyla bir frikik şov yaptı. Yırtık file çorabı ve süper mini kıyafetiyle sahneye çıkan Tekin, birbirinden hareketli şarkılarını söylemeye başlayınca olanlar oldu. Mini eteği iyice beline doğru kayan Tekin'in siyah iç çamaşırı da gözler önüne serildi.

Bu durumdan hiç de rahatsız olmadığı görünen ünlü şarkıcı, bir ara kendi eliyle de eteğini iyice yukarıya doğru sıyırdı. Özlem Tekin, sahne performansının bir yerinde de, ön sırada duran hayranlarının yanına eğildi. Bunu fırsat bilen Tekin hayranları da, bir anda şarkıcıyı yanlarına çekiverdiler. Ne olduğunu anlamayan Tekin, yüzükoyu yere kapanırken, başındaki şapkası da düştü. Özlem Tekin, durumu fark eden bir güvenlik görevlisi tarafından, hayranlarının elinden kurtarıldı.