Abone Ol

Özlem Gürses'in Bahçeli'ye Aşı Yapan Hemşire İddiası Ortalığı Karıştırdı

Halk TV sunucusu Özlem Gürses MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin aşı olması ile ilgili sosyal medyada yayılan bir mesajı gerçek zannedip haber olarak sununca sosyal medyanın gündemine oturdu.

Özlem Gürses'in Bahçeli'ye Aşı Yapan Hemşire İddiası Ortalığı Karıştırdı

Gazeteci Özlem Gürses, Halk TV'deki programda MHP lideri Devlet Bahçeli'nin aşı olması ile ilgili olarak bir haber aktardı. Gürses haberde, Bahçeli'ye aşı yapan hemşirenin darp edildiğinin yazdığını söyledi.

Gürses'in sözleri bir anda sosyal medyada gündem oldu.

Gürses, adının Gülnaz Şırınga olduğunu belirttiği hemşirenin sırf Bahçeli'ye aşı yapıp canını acıttığı için darp edildiğini ileri sürdü.

Haberin mizah haber olduğunu anlamayarak gerçek gibi lanse eden Gürses yayında şu ifadeleri kullandı:

"Siyasetin dili uzunca bir zamandır çok gergindi ve tansiyon çok yukarıdaydı. Yetmezmiş gibi sokağa da yansıdı. Bugün, çok olağanüstü bir haber okudum, Gazete Pencere'de okudum. Her sabah mutlaka okuduğum yayın organlarından biri dijitalde. Sayın Bahçeli'ye aşı yapan bir hemşire vardı. O hemşirenin darp edildiğini siz biliyor muydunuz?

Ben de Gazete Pencere'de okudum ve aklım durdu. Numune Hastanesi acil servisinde tedavi altına alınmış bu hemşire hanım. Adı Gülnaz Şırınga: "Neye uğradığımı anlamadım. Arkamdan gelen 4 kişi aniden sopalarla vurmaya başladı. Kendisine vururken bir yandan da "Canımızı acıtanın canına okuruz." diye bağırdıklarını söyledi. Sayın Bahçeli'ye aşı yaptığı için, onun canını acıttıklarını düşündükleri için bu kadıncağızı darp etmişler."

Gürses'e hem MHP'den hem de Sağlık Bakanlığı'ndan peş peşe yalanlamalar geldi.

Özlem Gürses’in iddiasıyla ilgili Akşam'a bilgi veren Sağlık Bakanlığı, "İddia edildiği gibi bir olay yaşanmadı. Ankara’da Gülnaz Şırınga isimli bir hemşire yok" açıklamasında bulundu.

MHP ise Gürses'e sosyal medyadan yanıt verdi. Açıklamada, "Halk TV'de Liderimiz Sn Devlet Bahçeli'ye aşı yapan sağlık personelinin darp edildiği iddiasını mesnetsizce savuran @OzlemGurses

1-Numune Hastanesi taşındı

2- Gülnaz Şırınga isimli bir hemşire yok

3- Size acıyoruz!

4- Yalan haber ile alakalı hukuk birimimiz yasal işlem başlatıyor!" ifadeleri kullanıldı.

Özlem Gürses'in Bahçeli'ye Aşı Yapan Hemşire İddiası Ortalığı Karıştırdı - Resim: 1

Özlem Gürses'in skandalı Ekşi Sözlük'te de gündem oldu.

Bir sözlük yazarı, "devlet bahçeli'ye aşı yapan hemşirenin "kimse bizim başkanımızın canını acıtamaz" diyen ülkücüler tarafından darp edildiğini canlı yayında ciddi ciddi söylemiş ablamız. ya hemşirenin adından da mı anlamadın trol olduğunu." yorumunda bulundu.