Abone Ol

Özgür Özel 'in rüşvetçi dediği AKP’li, Mansur Yavaş’ın kampanya otobüsünden çıktı

Özgür Özel’in 28 Temmuz 2022’de 100 bin dolar rüşvet aldığını açıkladığı AKP Mamak Belediye Meclis Üyesi Ercan Kınacı, Mansur Yavaş’la birlikte seçim otobüsünün üzerinde görüldü

Özgür Özel 'in rüşvetçi dediği AKP’li, Mansur Yavaş’ın kampanya otobüsünden çıktı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel 28 Temmuz 2022’de TBMM’de düzenlediği basın toplantısında AKP Mamak Belediye Meclis Üyesi ve ABB Hukuk-Tarifeler Komisyon Başkanı Ercan Kınacı’nın 100 bin dolar rüşvet aldığını açıklamıştı. Özel basın toplantısında, bir işadamının benzinlik izni almak için Kınacı’ya 100 bin dolar verdiğini, daha sonra Kınacı’nın bu işadamından bir milyon dolar daha talep ettiğini söylemişti.

ŞİMDİ YAVAŞ’IN YANINDA

REKLAM

 

 

 

 

 





 

 

 

Özgür Özel’in ‘rüşvetçi’ olduğunu söylediği Ercan Kınacı, 28 Şubat’ta sosyal medya üzerinden bir fotoğraf paylaşarak Mansur Yavaş’ı destekleme kararı aldıklarını açıkladı. Kınacı o günden itibaren Mansur Yavaş’ın seçim otobüsünde görülmeye başladı. Mamak Bayındır’da CHP seçim koordinasyon merkezi açılışında konuşma yapan Kınacı, seçim otobüsünün üzerinde Yavaş’la birlikte poz verdi.

YILDIRIM’DAN ÖZEL’E ÇAĞRI

İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım, X’ten yayınladığı mesajında Özgür Özel’e çağrıda bulunarak “rüşvetçi dediğiniz Ercan Kınacı’nın CHP seçim otobüsünün üzerinde ne işi var” diye sordu.

“Bu adam eğer iddia ettiğiniz gibi rüşvetçi ise Mansur Yavaş’ın seçim kampanyasında ne aradığının hesabını sormanızı bekliyorum” diyen Yıldırım, “Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve samimi duygularla size güvenen muhalif seçmeni daha fazla istismar etmeyin ve insanları ileride utanç duyacakları kumpas ve yolsuzluk dosyalarını savunmaya itmeyin” ifadelerini kullandı.