Abone Ol

Özge Ulusoy'un muhteşem değişimi! Güzellik sırrı ne?

Özge Ulusoy, “Survivor”ın ardından çok güzelleşti... İşte güzellik sırları...

Özge Ulusoy'un muhteşem değişimi! Güzellik sırrı ne?

Saçının tonu da, nasıl bu kadar sağlıklı ve dolgun göründüğü de merak konusu oldu. Ondaki bu değişimin sırrı ise kuaför Uğur Alevyılmaz. Sedef Avcı, Ece Sükan, Selma Ergeç, Bergüzar Korel, Nur Fettahoğlu, Ceyda Düvenci, Melis Sözen ve Beste Bereket gibi ünlü isimlerin de kuaförlüğünü yapan Uğur Alevyılmaz, Özge Ulusoy’un değişimini anlattı:

ÖZGE ULUSOY PODYUMDA DEVLEŞTİ... VİDEO İÇİN TIKLAYIN

“Özge’nin saçları kısa ve koyu renkliydi. Yaklaşık bir sene zarfında hem az az keserek hem de bakım yaparak saçı uzattık. Amaç incelenen ve yıpranan saçları temizleyerek saçın sağlıklı uzamasını sağlamaktı. Sonra rengini değiştirdik. Hiçbir kimyasal açıcı kullanmadan her boyada az yol kat ederek saçın rengini açtım. Işık olması için aralara çok hafif balyaj uyguladım.

ÖZGE ULUSOY’UN NEFES KESEN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN


Survivor’da güneş ve denizin etkisiyle saçının biraz daha açılacağını biliyordum. Yıpranmalara karşı korumak için de üç aylık keratin bakımı yapıp öyle uğurladım onu. Dönünce boyayla tekrar üzerinden geçtim ve Özge’nin şu anki rengine ulaştım. Tonu için kumral karamel diyebilirim. Bu ton Özge’ye gerçekten çok yakıştı. Tüm bu süreçte bana güvendiği ve kendini emanet ettiği için de ona minnettarım tabii.”

Özge’nin çılgın dansını izlemek için tıklayın

Özge işte böyle elendi izlemek için tıklayın