Abone Ol

Özge Ulusoy Survivor'da bacaklarına ne sürüyordu?

Survivor'da rakip olarak yarışan Taçmin Tümer ile Özge Ulusoy Saba Tümer'e konuk oldu. Bakın adada geçen günleri nasıl anlattılar.

Özge Ulusoy Survivor'da bacaklarına ne sürüyordu?
ÖZGE ULUSOY VE SURVİVOR KIZLARININ SEKSİ POZLARI

Özge Ulusoy adada yaşadıklarını şöyle anlattı;

"Adada çok aç kaldık. Ben bu yaşıma kadar hiç aç kaldığım için ağlamamıştım. Resmen açlıktan hüngür hüngür ağladığım bir günü hatırlıyorum. Adada muzu patates niyetine yedik. Sürekli yemek konuşuyorduk. Ben çıkınca hiçbir şey yiyemedim, midem küçülmüş. Survivor'da bir tane yarış kazandım. Yarış dışında kendimi o kadar güzel sakatladım ki; dişimi kırdım, kaşımı yardım. Yarışlara da korkuyla başlıyordum zaten. O yüzden de biraz performansım düşüktü. Ne gün ne de saati biliyorduk. Bir de onun tartışması oluyordu. Onları bile unutuyorduk zamanla."


SURVİVOR YARIŞMACILARININ PARTİDEKİ GÖRÜNTÜLERİ İÇİN TIKLAYINIZ



Programa gelen seyirci soruları arasındaki "Özge bacaklarına ne sürüyordu?" sorusuna ise Ulusoy şu cevabı verdi;

ÖZGE ULUSOY'DAN SEKSİ POZLAR

"Bacağıma sinek ilacı sürüyordum. Doktorun verdiği sinek ilacıydı. Çok işlevli bir şey. Hem parlatıyor hem de sineklerden koruyordu. Zamanla soyuluyorduk ve tırnaklarımızla birbirimizin derisini çıkartıyorduk. Gerçekten çok zordu.  Beklediğimden çok zordu. "

GECE TUVALETİMİZİ TUTUYORDUK

Saba Tümer'in tuvalet ihtiyacını nasıl giderdiklerini sorduğunda Ulusoy şu cevabı verdi;

"Tuvalet hiç beklemiyordum yani ormana yapacağımı. Hiç beklemiyordum böyle bir şey
yapacağımı. Tuvalet ihtiyacımızı giderebilmek için birlikte gidiyorduk ormana. Gece karanlıkta geldimi tutuyorduk. Tuvalet çok zordu. Adada bronzlaştığımız için kaşın çıkmış tüyün çıkmış o kadar da görünmüyordu.


ÖZGE ULUSOY SURVİVOR'DAN BÖYLE ELENDİ

Taçmin Tümer ise yaşadıklarını şöyle anlattı;

"Şöyle düşünüyordum, oruç tutar gibiydim. Ama tutuyorsun ve iftar sofrası yok. Açsın ve bir sonraki gün yine açsın. Yarışmadan elenince 5 kavanoz çikolatayı bir anda yedim. O an mideme ağrılar girdi. Kıbrıs'ta açık büfeydi bir de baklavalar falan. 10 kilo verdim. 3.5 kilo geri aldım. Kendime yeni kıyafetler aldım. Onları giyebilmek için bir daha kilo almam herhalde."


ÖZGE ULUSOY'UN ANNESİNDEN ŞOK İTİRAF

ASENA SURVİVOR'UN HİÇ BİLİNMEYENLERİNİ ANLATTI TIKLAYINIZ

SURVİVOR'DA KIZLARIN DENİZ KEYFİ